PRE BIH U EMISIJU DOŠAO U PIDŽAMI NEGO U FARMERKAMA: Voditelju zameraju da se previše MODIRA, a njegov odgovor je SUROV
Foto: Privatna arhiva

oštar

PRE BIH U EMISIJU DOŠAO U PIDŽAMI NEGO U FARMERKAMA: Voditelju zameraju da se previše MODIRA, a njegov odgovor je SUROV

Stars -

Sinišu Medića, voditelja "Zvezde Granda specijal", često možemo da vidimo u neobičnim, ali elegantnim odevnim kombinacijama. Neki su mu već "zamerili" da je previše doteran za svoju emisiju koja se emituje u po podnevnim časovima, ali to voditelja mnogo ne zanima.

"Smatram da je televizija čarobna kutija. Kada sam bio mali i gledao televiziju, uvek sam voleo doterane ljude. Smatram da voditelji moraju da budu drugačiji i doteraniji nego što su ljudi u svakodnevici, u prodavnicama, na pijacama... Moraju da budu za oko primamljivi i voditelji ne bi trebalo da dođu i snimaju emisije u običnim farmerkama. Ja ne mogu da sedim u emisiji u dukserici i farmerkama. Volim da sam u odelu, nekada su to firmirana, skupa, nekada mi krojač šije", iskren je voditelj, pa otkriva da ipak ima neko u voditeljskom svetu kome farmerke odlično pristaju dok vodi emisiju.

1 / 7 Foto: Privatna Arhiva

"Jedina osoba kojoj dobro stoje farmerke je Boško Jakovljević, on to prosto može da iznese, a ja bih pre u pidžami vodio emisiju nego u farmerkama", rekao je Medić, koji je čak za jednu novogodišnju emisiju nosio sako od kamenja, koji su specijalno za njega šili tri dana.

Medić je dodao da mnogi današnji voditelji ne neguju svoj stil, već su prepušteni televizijskim stilistima.

Boško Jakovljević
foto: Aleksandar Jovanović Cile

kurir.rs

Bonus video:

00:54

Saša Matić u Australiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track