ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA ZDRAVKA ČOLIĆA! Pevač ošišan skroz na kratko, malo ko bi ga prepoznao, a ŽENE su ludele za njim!
Foto: ATA images/Antonio Ahel

uspomene

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA ZDRAVKA ČOLIĆA! Pevač ošišan skroz na kratko, malo ko bi ga prepoznao, a ŽENE su ludele za njim!

Stars -

Jedna od najvećih zvezda na Balkanu Zdravko Čolić prepoznatljiv je po dužoj kosi, imidžu koji je negovao godinama, a sada je osvanula njegova fotografija iz mladosti na kojoj je ošišan na kratko.

Zdravko je na ovoj fotografiji pozirao u uniformi koja se sastojala iz sive košulje zakopčane do grla i maslinastozelenog vojničkog odela.

"Bio je prelep! Neponovljiv na estradi", "Prvi put u životu ga vidim sa kratkom kosom", Kakvo je to bilo vreme, kad je i Čola služio vojni rok"... su samo neki od komentara.

Zdravko Čolić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, iako je danas jedna od najvećih regionalnih zvezda, malo ljudi zna da se svojevremeno bavio i potpuno drugačijim poslom.

Naime, u periodu od 1985. do 1989. godine živeo je u Zagrebu i bavio se privredom.

„Bio sam neka vrsta menadžera i čoveka koji je imao određena uložena sredstva u oblasti telefonije. A šira javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kada sam uhapšen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu“, rekao je on jednom prilikom.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:32

VOLEO BIH DA MILJANU KULIĆ VIŠE NE GLEDAMO NA TV Čolić o Kulićima: To je jedna tužna priča! EVO ŠTA JE POŽELEO POZNATOJ NIŠLIJKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track