"JA SAM JOJ SMOTALA PRVI KANABIS" Ispovest majke preminule jutjuberke potresla je sve, tvrdi da je videla Kiku u ovom stanju
Foto: Printscreen

BOL NE PRESTAJE

"JA SAM JOJ SMOTALA PRVI KANABIS" Ispovest majke preminule jutjuberke potresla je sve, tvrdi da je videla Kiku u ovom stanju

Stars -

Jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je prošle godine u decembru, a njena majka Nataša ne miri se sa činjenicom da je više nema.

Skoro godinu dana nakon njene smrti majka Nataša Đukić tvrdi da je ubeđena da je Kika preminula nasilnim putem.

Nataša Đukić
foto: Kurir Televizija

- Sedmog decembra je neko otvorio jutjub kanal sa Kikinim logoom, nakon čega je i prvi objavio da je preminula Kika. Više javno tužilaštvo je tražilo da im ispričam sve detalje. Taj neko je odmah skinuo video. Kada sam saznala da nije u stanu dnevnik sa šiframa, pozvala sam inspektora da ga pitam da li je on uzeo. On je rekao da nije - rekla je Nataša i dodala da drugarici sa kojom je preminula jutjuberka bila kobnog dana ništa ne veruje.

- Ta drugarica je meni javila da je Kiki loše, a ja sam odgovorila da je meni tog dana rođendan i da ću se time baviti kasnije. Ona je od mene napravila majku monstruma - kaže Kikina majka.

Kristina Kika Đukić
foto: Kurir Televizija, Printscreen/Instagram

Budući da su tragovi teških droga obdukcijom pronađeni u telu preminule jutjuberke, njena majka priznaje da je bila upoznata sa tim da uzima samo lake droge.

- Kika bi sa vremena na vreme pušila kanabis sa duvanom i to samo po mrvicu kanabisa. Koristila je i bensedin od 2019. godine. Kada strimuje po celu noć pila je i po dva komada da bi spavala - istakla je Nataša.

Da je Kristina koristila teške droge, kako kaže Nataša, sigurno bi to znala.

- Da se moja ćerka drogirala, ja bih to znala. Ona je došla kod mene prvi put da joj smotam kanabis. Očigledno je da je neko bio kod nje to jutro, ali mi ne znamo ko. Ležala je u nekom čudnom položaju, bila je kao struna. Verujem da je nju neko onesvestio, a zatim i ubrizgao nešto u nju - tvrdi Kikina majka.

Kika Đukić
foto: Printscreen

- Izjavila sam i stojim iza toga, Kika je bila veliki manipulator kada je ljubav u pitanju. Ona je dečku rekla da će se baciti sa mosta, otišla je i čekala ga dva i po sata. Tada su je odveli u (Specijalnu psihijatrijsku bolnicu) Lazu Lazarević, gde je i ostala nekoliko dana. Jake lekove za smirenje je pila zbog Bake Praseta. Gde god da je odlazila prilazili su je i vređali. E tu je ona pukla - otkriva Nataša i dodaje da se videla sa njim nakon Kikine smrti, jer je znala da su se pomirili.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

SAHRANJENA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Jutjuberka ispraćena na večni počinak uz crkveno pojanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track