90-TIH JE ŽARILA I PALILA, BILA JE ŽRTVA NASILJA, PA NESTALA Ovako sad izgleda Marina Perazić u 7. deceniji, OVO se nije promenilo
Foto: Printscreen

povukla se

90-TIH JE ŽARILA I PALILA, BILA JE ŽRTVA NASILJA, PA NESTALA Ovako sad izgleda Marina Perazić u 7. deceniji, OVO se nije promenilo

Stars -

Pevačicu Marinu Perazić život nije mazio. Iako je u bivšoj Jugoslaviji važila za jednu od najpopularnijih pevačica, ona se danas povukla iz javnosti.

Zato se mnogi danas pitaju da li je izgled Marine Perazić nešto drugačiji od onog po kojem je publika pamti, kako ona iz doba osamdesetih kada je Marina žarila i palila rok scenom tako i ova mlađa koja je, pak, prevashodno pamti iz rijalitija.

Marina Perazić, Farma
foto: Printscreen, Nebojša Mandić

Naime, Marina se nije puno promenila za ovih par godina. Ona je i dalje plavuša sa osmehom kojem nije dozvolila da nestane uprkos svemu što joj se izdešavalo. Ono što je još uvek isto jesu njene plave lokne i osmeh. Pored ispovesti o nasilju, tužne vesti iz života Marine Perazić stigle su i pre dve godine kada je njen otac u jeku pandemije preminuo u 88. godini.

Inače, Perazićeva je u maju napunila 64 godine, ali mnogi komentarišu da izgleda kao da ne stari.

- Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu... Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo - govorila je Marina o agoniji kroz koju je prošla.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:55

Jovana Jeremić podržala Anu Nikolić u medijskom ratu sa Rastom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track