NEDA UKRADEN KRALJICA NEKRETNINA! IMA 3 STANA, VILU, KUĆU I APARTMANE! U kvadratima ima 4.500.000 €, a sad kupila i STAN U ZAGREBU
Foto: Ana Paunković, Shutterstock/Ilustracija, Profimedia

uskoro će prestići i bregu

NEDA UKRADEN KRALJICA NEKRETNINA! IMA 3 STANA, VILU, KUĆU I APARTMANE! U kvadratima ima 4.500.000 €, a sad kupila i STAN U ZAGREBU

Stars -

Neda Ukraden se, bez sumnje, dobro stambeno obezbedila, pa je tako pre nekoliko godina kupila stan u Zagrebu. U pitanju je nekretnina u novogradnji od 75 kvadrata.

Neda Ukraden
foto: Printscreen/Instagram

Osim toga, pevačica je kupila i dve garaže u zgradi, od po 18 kvadrata. Stan je trosoban i nalazi se na osmom spratu. U njemu su dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, izdvojen WC, kuhinja i terasa površine oko pet kvadrata. Prema pisanju hrvatskog portala Imperijal, za ovu nekretninu Neda je izdvojila 117.000 evra.

Inače, Neda odranije poseduje dva stana u naselju Golf na Banovom brdu, čija je površina oko 200 kvadrata. Prema tržišnim cenama, vrednost ovih nekretnina je oko 300.000 evra. Pre dve godine kupila je i elitni stan u naselju Beograd na vodi, koji se vodi na ime njene ćerke Jelene Bilbije. Navodno, prema pisanju medija, taj stan je plaćen oko 400.000 evra.

Neda Ukraden, promocija knjige, Suzana Mančić
foto: Ana Paunković

Neda je vlasnica i vile od 150 kvadrata u Lepetanima u Boki Kotorskoj, koja prema procenama vredi oko milion i po evra, a pre nekoliko godina izgradila je zgradu s nekoliko apartmana u istom mestu, čija je vrednost oko dva miliona evra.

- Vila ima tri sprata, a svaki po sto kvadrata. Sagradila sam ove apartmane uz pomoć kuma moje ćerke Jelene Velibora Jokića, koji je investitor. Na kraju sam se izborila za svoje zemljište i uložila u njega - rekla je Neda svojevremeno.

Ove godine pevačica je renovirala srušenu kuću u Imotskom, gde je izgradila i bazen u dvorištu. S obzirom na to da se ova nekretnina nalazi na 30 minuta od obale mora, njena vrednost je oko 200.000 evra.

Neda Ukraden
foto: Printscreen/Instagram

Kad se sve sabere, pevačica u nekretninama ima više od 4.500.000 evra, čime se približila svom kolegi Goranu Bregoviću, koji i dalje drži prvo mesto po broju stanova i vila, čiji je vlasnik u nekoliko država u regionu.

Imala bi i više

U ratu joj sve srušeno!

Pored kuće u Imotskom, koja je srušena 1992. tako što je minirana, Neda je ostala i bez dva stana u Sarajevu, trosobnog u naselju Ciglane i dvosobnog na Ilidži, koji su bili izuzetno vredni, kao i dva lokala u centru grada. Ona je to kasnije uspela da proda, ali po bagatelnoj ceni.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

07:09

NEDA UKRADEN SA PORODICOM SVIMA ČESTITALA SLAVU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track