BILA JE POPULARNA VODITELJKA, U VEZI SA PEVAČEM, LUDOVALA SA BEKAMOVIMA: Ovako sad izgleda Adriana Čortan, u braku sa BIZNISMENOM
Foto: Printscreen/Youtube

DA LI SE PROMENILA?

BILA JE POPULARNA VODITELJKA, U VEZI SA PEVAČEM, LUDOVALA SA BEKAMOVIMA: Ovako sad izgleda Adriana Čortan, u braku sa BIZNISMENOM

Stars -

Voditeljka Adriana Čortan oduvek je plenila lepotom, a i danas, u petoj deceniji života, izgleda odlično.

Ona se 2018. godine udala za biznismena Nemanju Simića, a o njihovom venčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i raskošnoj svadbi dugo se pričalo. Voditeljka tada nije skrivala svoju sreću što je postala gospođa Simić, pa osmeh sa lica nije skidala.

Adriana Čortan
foto: Printscreen YouTube

Nemanja je Adrianu zaprosio u martu pomenute godine, na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku. Adriana se pre par godina provodila sa manekenkom Naomi Kembel i kreatorkom Viktorijom Bekam u Dohi, gde je bila sa vlasnicom kompanije "Mis Ju", Vesnom de Vinčom.

Adriana Čortan
foto: Printscreen/Youtube

Dok je ranije bila konstantno u medijima kao voditeljka emisija "Siti", danas vodi emisiju na Studio B i tvrdi da joj stara slava ne nedostaje.

- Ne fali mi medijska eskponiranost, jer sam i te kako prisutna. Pojavljivala sam se na raznim događajima, radila sam i kao PR, a sada vodim emisiju... To mi je leglo i ja sam zaista prezadovoljna - govorila je Adriana.

Adriana Čortan
foto: Printscreen/Instagram

Voditeljka koja je svojevremo nasmejala javnost tako što je grad Novi Sad nazvala "New Now", u jeku svoje popularnosti bila je u vezi sa pop pevačem tri godine.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track