"OŽENIO SAM SE NEPLANIRANO!" Miroslav Ilić otkrio nepoznate detalje iz života, zbog PORODIČNE TRAGEDIJE hteo da prekine s pevanjem
Foto: Printscreen

otvorio dušu

"OŽENIO SAM SE NEPLANIRANO!" Miroslav Ilić otkrio nepoznate detalje iz života, zbog PORODIČNE TRAGEDIJE hteo da prekine s pevanjem

Stars -

Pevač Miroslav Ilić slavi 50 godina uspešne karijere, a prvi koncert za 10. decembar rasprodao je i zakazo drugi za 11. decembar.

"Nisam bio za ovaj koncert, ali Saša Mirković me je prevario. Rekao mi je da ovog puta ne smem da budem sebičan", rekao je Miroslav, pa se prisetio početka karijere:

Miroslav Ilić
foto: Printscreen

"Nisam maštao o ovom poslu, ali sam ga zavoleo i zapoštovao. I ako ga radim, da ga radim punim kapacitetom. Kada sam upisao gimnaziju, majka me je terala samo škola, škola...Još u osnovnoj školi su govorili da pevam dobro. Pevao sam na tim priredbama. Nikad nisam pokušavao da pevam pop, niti rok. Slušao jesam rok. Kada je moja majka preminula u 47. godini razmišljao sam da batalim i da ne pevam ništa. Ali supruga je bila najveći pokretač, nema odustajanja. Moja majka je brinula da li ću nekad napraviti".

Miroslav Ilić
foto: Printscreen

On se dotakao i svog braka sa suprugom Gordanom, koji traje takođe 50 godina.

"Mlad sam se oženio neplanirano. Otišao da studiram u Skoplje, ona je ostala u Čačku, banula je kod mene i ja se oženio. Mlad, ludi, ali taj brak traje i dan danas. Niko nam nije prognozirao ni 6 meseci, svi su govorili da će da pukne, a zajedno smo 50 godina. Najponosniji sam na porodicu. Najsrećniji trenutak su rađanje moje dece", istakao je pevač.

Na pitanje sa kim sa estrade nije u dobrim odnosima, on je odgovorio:

"Pa to svi znaju. Lepa Brena. Jedna jedina sa kojom ne govorim".

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:37

Lukas i Miroslav Ilić napravili haos u Minhenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track