"SUZANA NIJE HTELA DINAR DA DA!" Mladen Vuletić ŽESTOKO ISPROZIVAO ženu Saše Popovića ZBOG IZGRADNJE CRKVE, meštani sela OGORČENI
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

haos u najavi

"SUZANA NIJE HTELA DINAR DA DA!" Mladen Vuletić ŽESTOKO ISPROZIVAO ženu Saše Popovića ZBOG IZGRADNJE CRKVE, meštani sela OGORČENI

Stars -

Mladen Vuletić iznenadio je javnost pomenuvši Suzanu Jovanović u negativnom kontekstu.

Mladen Vuletić
foto: Printscreen RED tv

Izgleda da je kod Mladena izazvalo revolt to što pomenuta pevačica, inače supruga Saše Popovića, nije učestvovala u akciji prikupljanja sredstava za izgradnju crkve u Ralji, odakle je rodom.

Mladen Vuletić, Suzana Jovanović
foto: Printscreen Instagram

- Suzana Jovanović, rodom iz Ralje pored Smedereva, nije htela dinar da da za izgradnju crkve u Ralji - napisao je Mladen.

Kako saznajemo, iako je bila upoznata a tim da se u njenom rodnom mestu gradi novi hram, Suzana nije htela da priloži određenu svotu novca kao donaciju, što je izazvalo revolt kod meštana, koji su razočarani ovim potezom pevačice, iako je poznato da je deda njenog supruga bio sveštenik u Novom Sadu. Ova informacija došla je i do Vuletića, koji je i sam jedan od ktitora ovog hrama, pa je on ovu informaciju podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Inače, poznato je da porodica Jovanović-Popović uživa u luksuzu, pa tako poseduju samo vozni park u vrednosti od više od pola miliona evra, dok je Suzana svojevremeno izjavila da ne voli da se ističe luksuznim mašinama, te po gradu vozi "smart".

Suzana Jovanović, Saša Popović
foto: Zorana Jevtić

Juče smo pokušali da dobijemo Suzanu da bismo čuli njen komentar na Mladenove optužbe, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:39

Suzana Jovanović uhvaćena tik pred svadbu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track