NA KRISTINU JE SLAB VELIKI MITROVIĆ! Srpska legenda ljubi ribetinu, bodriće ga sa TRIBINA u meču sa Brazilom, prava je BOMBA! FOTO
Foto: Instagram

prelepa

NA KRISTINU JE SLAB VELIKI MITROVIĆ! Srpska legenda ljubi ribetinu, bodriće ga sa TRIBINA u meču sa Brazilom, prava je BOMBA! FOTO

Stars -

Kristina Mitrović je jedna od najvećih podrški reprezentacije Srbije, a ona će bodriti naše i supruga na tribinama.

Naime, Srbija će večeras odmeriti snage sa Brazilom na Svetskom prvenstvu, a van terena uspela je da ukroti jednog od najboljih srpskih fudbalera i miljenika navijača Aleksandra Mitrovića. Lepa brineta starija od njega dve godine, a iz velike ljubavi dobili su i troje dece.

Aleksandar Mitrović, Kristina Mitrović
foto: Instagram/Aleksandar Mitrović

Par je dugo su živeo u vanbračnoj zajednici. Venčali su se tek prošle godine, a porodicu su zasnovali veoma mladi. Aleksandar je imao samo 22 godine kada su dobili prvo dete. Fudbaler često voli da ističe da je to što je postao otac mlad, i što je osnovao porodicu rano, nešto najlepše što mu se desilo. Aleksandra i Kristina upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a posle prvog sastanka sve je već bilo jasno.

Zgodna Kristina često deli momente iz njihovog života na svom Instagram profilu.

1 / 5 Foto: Instagram

Vidi se da voli visoku modu i luksuzna putovanja, a njene fotke svaki put izazovu lavinu rekacija i oduševljenja, naročito kada objavi one na kojima pozira u bikiniju.

Inače, Kristina je ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Srbija dolazi na stadion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track