Najnovije vesti

PROGOVORILA NIKOLINA PIŠEK! Tužila svekra Mišu Grofu i manekenku koju je muvao pokojni Vidoje: Smestiću ih u INSTITUCIJE!
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Instagram Printscreen

Presavila tabak

PROGOVORILA NIKOLINA PIŠEK! Tužila svekra Mišu Grofu i manekenku koju je muvao pokojni Vidoje: Smestiću ih u INSTITUCIJE!

Stars

Nikolina Pišek, posle smrti supruga Vidoja Ristovića, našla se na sudu sa svekrvom Mišom Grofom, ali i Bornom Kotromanić, koju je tužila za klevetu.

- Reč je o osobama koje su se, ne mojom željom, upetljale u moj život, ja ih nisam pozvala, i meni je iskreno žao što oni očito nemaju nikog od dobrih i bliskih prijatelja, ili rodbine, koja bi ih uputila da svojim delovanjem štete drugima, a ponajviše sebi - rekla je Nikolina Pišek (46) za Slobodnu Dalmaciju, aludirajući navodno na svekra Mišu Grofa i Bornu Kotromanić.

Miša Grof, Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Voditeljka se nakon smrti supruga Vidoja Ristovića susrela sa raznoraznim komentarima. Svekar se oglašavao za medije i svašta "širio" o njoj. Njega je zato optužila za porodično naselje, ali nije on jedini. Tužila je i Bornu koja je plasirala navodne ljubavne poruke koje joj je Vidoje u prošlosti slao.

Borna Kotromanić, Nikolina Pišek
foto: Printscreen, Instagram

Miša Grof odmah je nakon sinove smrti ušao u svađe oko nasledstva. Prepucavanje preko medija je trajalo mesecima, a danas su na sudu. Nikolina ga je tužila za porodično nasilje, a Bornu za klevetu.

- Jedna stvar je štetiti sebi, na to ne mogu da utičem i nije me briga, a druga stvar je štetiti drugima. Ti ljudi bi trebalo da shvate da svako delovanje ima svoje posledice, neke su i dugoročne - objasnila je Pišek.

Dodala je kako se nada da će javne institucije učiniti pravi posao - ukloniti sve one koji je napadaju iz njenog života te ih, kako kaže, možda i zatvoriti u neke institucije.

kurir.rs/slobodnadalmacija

Bonus video:

Udovica Nikolina Pišek žali i pali u mini bikiniju
00:03

Udovica Nikolina Pišek žali i pali u mini bikiniju

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja