JK I MILICA PAVLOVIĆ BODRILE ORLOVE, A ONDA IM SE NA IZNENAĐENJE SVIH PRIDRUŽIO ON! Zapalili DUBAI, fantastična trojka! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Dado Đilas, Nenad Kostić, Shutterstock, Ilustracija

zajedno se provodili

JK I MILICA PAVLOVIĆ BODRILE ORLOVE, A ONDA IM SE NA IZNENAĐENJE SVIH PRIDRUŽIO ON! Zapalili DUBAI, fantastična trojka! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša već nekoliko dana uživa na odmoru u Dubaiju, a njena koleginica i prijateljica Milica Pavlović se našla na istom mestu, budući da je prethodno veče pevala u "fan zoni".

Naime, kako je kapacitet u Kataru bio mali da primi sve ljubitelje fudbala veliki broj naših navijača će biti smešten u Dubaiju, gde je organizovana fan zona u okviru koje će im predah između fudbalskih utakmica ulepšati domaće zvezde, među kojima je i Milica Pavlović.

Sinoć je održan istorijski meč između naše i reprezentacije Brazila, koji su Karleuša i Milica zajednički ispratile.

Zvezde su se odlično provodile navijajući za Orlove i najbolje trenutke objavljivale na Instagramu, a u jednom trenutku, u luksuznom hotelu smeštenom na najpopularnijem veštačkom ostrvu "Palma", pridružio im se i Saša Kovačević.

Jelena Karleuša
foto: printscreen

Nažalost, reprezentacija Brazila je pobedila Orlove i to rezultatom 2:0, ali to našim zvezdama nije pokvarilo dobro raspoloženje i druženje.

Kurir.rs

Bonus video:

00:24

Jelena Karleuša grmi u Dubaiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track