PROBLEMATIČNI NASLEDNICI! I poznatima deca zadaju glavobolju, evo ko je završio u ZATVORU, a ko se upleo u kandže DROGE i KOCKE!
Foto: Printscreen, Printskrin/Instagram, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić, Facebook

iver je pao daleko od klade

PROBLEMATIČNI NASLEDNICI! I poznatima deca zadaju glavobolju, evo ko je završio u ZATVORU, a ko se upleo u kandže DROGE i KOCKE!

Stars -

Kažu da iver ne pada daleko od klade. U većini slučajeva ova izreka se pokazala tačnom, ali kod pojedinih poznatih ličnosti iver je i te kako pao daleko od klade.

Njihova deca zadala su im muke, neki su se opametili pa su problematičnom životu rekli zbogom, dok ima onih koji se i danas ne smiruju. Neki odu u kriminal, a neki se odaju porocima.

Sinan Sakić, Nanogica, Rašid Sakić
foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

U zatvoru je sin pokojnog Sinana Sakića Rašid. On je višestruki povratnik. Odležao je kaznu zatvora od 12 godina zbog ubistva, osuđen je za pljačku krojačke radnje u Loznici, u njegovom dosijeu su ubeležena krivična dela posedovanje i prodaja droge, razbojništvo i nasilno ponašanje.

Svadba, Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Nenad Kostić

Problem sa zakonom imao je i Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i Zorana Šijana. Bio je akter incidenata zbog čega je reagovala policija, ali, kako je upoznao suprugu Bojanu, promenio je život iz korena. Privođen je više puta, a 2013. protiv njega je podneta krivična prijava zbog ubadanja nožem na Kopaoniku.

Hanka Paldum, sin, lisice
foto: Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen Facebook

Sin Hanke Paldum Mirzad, kako su objavili bosanski mediji u septembru 2021, uhapšen je u Neumu zbog prisiljavanja jedne devojke na seks. Pre toga odležao je dve godine zatvora jer je kolima udario tri pešaka. Tada je ustanovljeno da je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Njegova majka je tada izjavila da je dobio toliku kaznu samo zato što je njen sin.

Suzana Perović, sin, Nikola Perović
foto: Instagram

Naslednik Suzane Perović i Vlade Perovića Nikola bio je saslušavan zbog nasilničkog ponašanja, a robijao je zbog pljačke pumpe. Pre dve godine pucano je na njega dok je šetao psa.

Oliver Mandić, Darijan Mandić
foto: Nemanja Nikolić, Twitter

Sin Olivera Mandića Darijan bio je u pritvoru 30 dana pre dve godine jer je demolirao automobil bivše supruge, a iste godine je hapšen jer je navodno pretukao svoju majku.

Danilo Lazović
foto: Printscreen YT

Sin pokojnog glumca Danila Lazovića Miloš poznat je policiji zbog razbojništva i krađa, a bio je ranjen 2015.

Zoran Slavnić, Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/Pink, Dado Đilas

Zvezdan Slavnić, sin Zorana Moke Slavnića, bio je u zatvoru zbog ubistva, trgovine narkoticima, a hapšen je i zbog pljačke. Sada tvrdi da se promenio i da želi da živi normalan život, a prvi stepenik je učešće u "Zadruzi".

Milić Vukašinović
foto: Privatna Arhiva

Milić Vukašinović javno je pričao da njegova ćerka Maja ima problem s drogom. Ona je izvršila samoubistvo 2018.

Mišo Kovač
foto: Printscreen/Facebook

Ivana Kovač, ćerka Miše Kovaća, takođe je bila konzument narkotika, ali se uspešno izlečila i pošla očevim muzičkim putem.

Zlata Petrović, Miki Dudić
foto: Damir Dervišagić

Miki Dudić, sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, imao je problem s kockom. On je, prema priznanju njegove majke, prokockao sve pare. Uspeo je da se reši poroka i sada je muzičar koji kao klavijaturista sarađuje sa brojnim pevačima.

Kurir.rs/ Aleksandar Panić

Bonus video:

03:13

GOCA BOŽINOVSKA IMA PROGONITELJA: Osam godina je uznemirava, zove na telefon i ponavlja samo jednu stvar (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track