POČELO RASKRINKAVANJE ĆERTIĆA! Uroševa bivša devojka razvezala jezik, najavila mu PAKAO: Ako izgovorim 2 rečenice MENJAM TI ŽIVOT!
Foto: Nemanja Nikolić

počinje da se zahuktava

POČELO RASKRINKAVANJE ĆERTIĆA! Uroševa bivša devojka razvezala jezik, najavila mu PAKAO: Ako izgovorim 2 rečenice MENJAM TI ŽIVOT!

Rijaliti -

Jovana Novakov, poznatija kao Šmizla, ponovo je žestoko potkačila svog bivšeg dečka Uroša Ćertića, aktuelnog učesnika "Zadruge".

Ona je, naime, na svom Instagramu iznela niz kompromitujućih informacija na račun kaskadera.

Uroš Ćertić
foto: Printscreen/Zadruga

Ne želim više ništa dok ne dođe vreme da pričam o onom kaskaderu, ali samo da kažem da on ne sme da uđe u 99 odsto mesta u Beogradu. Znači, ne kafana, nego raznoraznih mesta - od prodavnica, banaka, teretana... A za ostalo želim u facu da mu kažem i postavim par pitanja. Pun mi je k*rac priče o tom mangupu sa Dorćola i njegovo provlačenje ljudi od spolja... - napisala je ona, a potom zapretila:

Jovana Novakov Šmizla
foto: printscreen

- Samo molim da ti prenesu, treće koleno Dorćola, da dve rečenice tebi menjaju život, zato te poslednji put preklinjem da paziš šta pričaš, kako i o kome jer, ne zaboravi da si ti ipak meni bivši dragi - napisala je ona na Instagramu.

Kurir.rs

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track