MANEKEN KARLO ŠVONJA PROGOVORIO O PREVARI VEKA: Najavio tužbu, a evo šta se DESILO i zbog čega NIJE PLATIO SALU ZA VENČANJE
Foto: Privatna Arhiva

preokret

MANEKEN KARLO ŠVONJA PROGOVORIO O PREVARI VEKA: Najavio tužbu, a evo šta se DESILO i zbog čega NIJE PLATIO SALU ZA VENČANJE

Stars -

Vest da su svetski poznati maneken Karlo Švonja i njegova žena, manekenka Emilija Selaković, organizovali svadbu prethodnog vikenda u ivent centru u Beogradu, a da ceh od oko 15.000 evra nisu platili, odjeknula je kao bomba.

mladenci, event
foto: Privatna Arhiva

Nakon tvrdnji vlasnice firme za organizaciju venčanja da je gala svadbena ceremonija bila organizovana kako dolikuje, a da su manekeni nestali kada je sve trebalo da se plati, za Kurir se oglasio i prozvani mladoženja Švonja.

Karlo za Kurir ističe da njegova supruga i on nisu hteli nikoga da oštete i da će platiti i salu, ali i da će protiv organizacije podneti tužbu u nadležnom sudu za klevete i laži.

1 / 8 Foto: Privatna Arhiva

- Nama nije namera da bilo koga prevarimo, niti da bilo koga oštetimo u bilo kom smislu, niti bežimo od toga da treba da se plati. Jednostavno, račun nam je bio blokiran u tom trenutku i nadamo se da ćemo taj problem rešiti u sledećih par dana. I mi ćemo, naravno, da podnesemo tužbu u nadležnom sudu, za razne klevete i laži koje su izgovorene protiv nas. Mi smo već platili tortu koja nije koštala 70.000 već 160.000 dinara, kao i sve ostale usluge koje smo koristili (dekoracija, venčanica, rent-a-kar, itd..). Svi ti ljudi, koji su nam i pružili te usluge, mogu to i da potvrde. Sav dokazni materijal o pretnjama i ucenama već je predat vama i policiji - poručio je maneken za Kurir.

mladenci, event
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Lj.S.

Bonus video:

01:33:14

SCENIRANJE 09.10.2022. STANIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track