00:36

VAŽI ZA NAJZGODNIJU PEVAČICU, A OVO JE NJENA PRIČA! Tina Ivanović se ispovedala uz plač: Pred školu, morali smo kredit da dižemo!

nesrrećno detinjstvo

PEVAČICA OTVORILA DUŠU I PUSTILA SUZU PRED KAMERAMA KURIRA: "Tata se borio da zaradi novac kako bi nas nahranio" (VIDEO)

Stars -

Tina Ivanović važi za jednu od najzgodnijih pevačica sa ovih prostora.

Doduše, malo ko zna za njenu potresnu priču iz detinjstva, za period koji je njoj udeljivao svakodnevne izazove, iako bi trebalo da bude bezbrižno.

Pevačica je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otvorila dušu. Pričala je o svojoj porodici i o novčanim tegobama sa kojima su se susretali gotovo svakodnevno.

1 / 3 Foto: Kurir Televizija

Međutim, iako je pričala kroz plač, na kraju je rekla da nije imala nesrećno detinjstvo.

- Ne valja ni sve otkrivati. Detinjstvo nije bilo lako, moram reći da sam se rodila u Kosovskoj Kamenici, pa smo se 1974. godine doselili u selo kod Velike Plane, moja sestra, mama i tata. Tu kreće novi život, kuća i sredina, sve novo. Tata je bio građevinski radnik, a majka sestra i ja smo ostajale kući same. Otac se borio da zaradi novac i koliko toliko da nas odhrani. Kad smo kretali u školu, morali su da se uzimaju krediti da bi se kupovale knjige, garderoba i sve što je potrebno - započela je Tina svoju priču, pa dodala:

- Izvinite što imam knedlu u grlu, ali ne mogu reći da sam živela nesrećno, imali smo dovoljno da pojedemo i popijemo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja