"OPROSTILA MUŽU PREVARU S MAJOM, A ON JOJ KUPIO FEJK LV!" Tviteraši ŽESTOKO ISPROZIVALI Subotićku, evo šta su joj poručili! BLAM!
Foto: Printscreen/Twitter, Printscreen/Instagram

NISKO

"OPROSTILA MUŽU PREVARU S MAJOM, A ON JOJ KUPIO FEJK LV!" Tviteraši ŽESTOKO ISPROZIVALI Subotićku, evo šta su joj poručili! BLAM!

Stars -

Aleksandra Subotić ne odustaje od nošenja fejk garderobe i njenog reklamiranja na društvenim mrežama.

Ona je zbog toga postala meta podsmeha brojnih pratilaca, a ovog puta povod je bila njena fotografija koju je objavila na Instagramu, na kojoj je u prvom planu njena lažna "luj viton" tašna svetloplave boje.

Aleksandra Subotić
foto: Printskrin/Instagram, Twitter Printscreen

Naime, bivša rijaliti učesnica, koja se u centru medijske pažnje našla letos, kad ju je suprug Predrag Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, javno prevario s bivšom najboljom drugaricom Majom Marinković, pozirala je s kopijom tašne poznatog francuskog brenda, i to modelom "ondgou", čija je cena 2.580 evra. Dobri poznavaoci ovog brenda su i na prvi pogled uočili da je reč o lošoj kopiji jednog od najpopularnijih modela ove modne marke.

Aleksandra Subotić
foto: Printskrin/Instagram, Twitter Printscreen

Čim se sporna fotografija pojavila na Instagramu, brojni korisnici Tvitera žestoko su isprozivali Subotićku.

- Oprostila debelom mužu s parama javnu prevaru i on joj kupi ovakav fejk LV. E, pa svašta! Dno dna, bole me oči od ove fejk LV tašne! Doživiš onakvo poniženje od partnera pa se hvališ kineskom kopijom. Bljak! - samo su neki od komentara na Aleksandrin post.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, bivša rijaliti učesnica je i nedavno bila na meti korisnika društvenih mreža, jer je rešila da "raščisti" ormar, pa je otvorila stranicu gde prodaje polovne stvari, a ono što je tada svima zasmetalo je da je za jedne čizme, koje čak nisu original, postavila cenu od čak 150 evra.

Naslovna stars dodatak, Stars Naslovna, Stars
foto: Kurir

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:09

Aleksandra Subotić provocira bivšu drugaricu Maju Marinković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track