RAMPA ZA ZORANNAH! Blogerka vraćena s GRANICE s Bosnom, pa odvedena na pretres vozila! Evo ŠTA JE RAZLOG! ŠOK DETALJI
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Ilustracija

NIJE JOJ PRVI PUT

RAMPA ZA ZORANNAH! Blogerka vraćena s GRANICE s Bosnom, pa odvedena na pretres vozila! Evo ŠTA JE RAZLOG! ŠOK DETALJI

Stars -

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, opet se našla u problemu zbog kazni koje nije plaćala na vreme. Zbog toga joj prošle nedelje nije bio dozvoljen ulazak u Bosnu i Hercegovinu, gde se zaputila svojim automobilom, saznaje Kurir Stars.

Kontra šou, Zorana Jovanović Zorannah, Zorannah
foto: Stefan Stojanović

Kako nam je ispričao izvor s lica mesta, ona je prošlog petka na graničnom prelazu Rača odvedena na pretres, te vraćena sa granice.

- Situacija je bila jako neprijatna. Najviše je bilo neprijatno samoj blogerki jer je na prelazu u to vreme, a bilo je rano popodne, bilo dosta ljudi, te joj je bilo jasno da će je neko videti. Kada je svojim automobilom došla na red za kontrolu isprava, nju su carinici zamolili da izađe iz kolone i da se parkira sa strane. Tu je odmah izvršen pretres njenog vozila, a zatim je vraćena sa granice. Besno je sela u auto i vratila se za Srbiju. Bila je baš nervozna i sve vreme se pravdala da ne vidi u čemu je problem i šta je skrivila da se tako ponašaju prema njoj. Koliko smo mi prisutni uspeli da čujemo, njoj nije dozvoljen ulazak u BiH jer nije plaćala kazne koje su joj stizale u prethodnom periodu - završava naš izvor sa lica mesta.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printskrin/Jutjub

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Zorani dešava ovakva neprijatna situacija. Ona je prošle godine vraćena sa beogradskog aerodroma i nije mogla da sa drugaricama ode u Majami jer je za njom raspisana poternica.

- Umesto da sam u avionu, evo me u kolima, vraćam se iz Šida. Skinuli su me sa leta, jer Bože moj, postoji poternica za mnom. Stave oni mene u prostoriju, nakon dva i po sata došao je policajac iz Surčina. Otvorili su mi tri kofera, izvadili svaku stvar, pretresli svaki džep, da bi na kraju došao policajac i dao mi poziv za sud koji se nalazi u Šidu. Nisam spavala celu noć, dođem u Šid i ispostavi se da je moj prekršaj, zbog kojeg su oni meni stavili poternicu kao kriminalcu, brzina, umesto 130, 148 kilometara na sat - ispričala je tada vidno uznemirena blogerka.

Naslovna stars dodatak, Stars Naslovna, Stars
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:22

GASTOZ I ZORANNAH U ŽESTOKOM KLINČU U KONTRA ŠOUU: On prekinuo njen hvalospev o Americi: Jesi bila ti u Velikoj Plani?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track