ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Dana varala muža s njegovim bratom, Pobednica se zaljubila u Jedinicu

JU ju ju

ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Dana varala muža s njegovim bratom, Pobednica se zaljubila u Jedinicu

Stars -

Zdravo, dragi moji, mnogo mi je drago što vam se dopala prošlonedeljna kolumna, to me je posebno inspirisalo da vam i za danas pripremim nove i još bolje tračeve. Da počnemo odmah.

Prethodnih dana videla sam da je Dana bila u žiži interesovanja, opet je imala neke smerne izjave o sebi i svom životu, a zaboravlja očigledno šta je radila u mladosti i koliko svedoka za to ima. U vreme najveće slave Dana je znala da ima po nekoliko ljubavnika, od kojih su neki bili uticajni, pa su joj pomagali u karijeri i eto kako je ona napravila uspeh. Sećam se priče koju sam čula od njene bivše drugarice kako je bila u šemi s direktorom izdavačke kuće koji ju je protežirao, a muža je varala s njegovim bratom, pa je zbog toga izbio veliki porodični skandal.

Da ne pominjem činjenicu koliko je bila bezobrazna prema svojim saradnicima koji su joj bili potčinjeni. I kad je vidim kako o svom životu priča hvalospeve, pomislim kako ima sreće što niko od ljudi kojima je život zagorčala neće da izađe u javnost i sve razotkrije.

Abronoša
foto: Kurir štampano

Izgleda da će Pobednica uskoro ostaviti svoju dragu, iako deluje kao da im je ljubav nikad jača. A razlog je taj što se zagrejala za jednu poznatu voditeljku i gradsku devojku, zvaćemo je Jedinica. Njih dve se poznaju odavno, ali tek nedavno je sevnula varnica, pa se Pobednica trudi da osvoji pažnju plavokose.

Jedino što predstavlja problem je taj što Jedinica već ima devojku s kojom joj je lepo u vezi, ali nikad se ne zna. A ona druga pobednica, nju ćemo zvati žrtva, polako shvata da je njeno prošlo pa na sve načine pokušava da dobije pažnju. Od jedne poznanice čula sam kako je smarala poznatog sportistu, kojeg odranije poznaje, da neko vreme foliraju javnost da su zajedno, ne bi li njoj porasla cena. Žrtva nema nastupe odavno, u medijima skoro da ne postoji, pa je mislila da će ovo popraviti njen posrnuli rejting, ali ništa od te ideje, jer sportista neće da učestvuje u tome. Poznajući žrtvu, verovatno će i njemu uskoro da se osveti što ju je odbio.

Čula sam i da je Don teško podneo to što ga ja ostavila jedna od konkubina, zvaćemo je Dosadna, zato što ne može da prihvati da bude ostavljen. Odmah joj je sredio da nigde ne može da se zaposli, pa je Dosadna morala da zapali daleko odavde kako bi zaradila neku kintu.

Toliko od mene za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

Naslovna stars dodatak, Stars Naslovna, Stars
foto: Kurir
01:06

Milan sceniranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track