SEKA ALEKSIĆ NAJAVILA LUDILO! Pevačica sprema NEVIĐENI SPEKTAKL, a evo sa kojom zvezdom će NAPRAVITI lom!
Foto: Printscreen

HAOS U NAJAVI!

SEKA ALEKSIĆ NAJAVILA LUDILO! Pevačica sprema NEVIĐENI SPEKTAKL, a evo sa kojom zvezdom će NAPRAVITI lom!

Stars -

Seka Aleksić okupila je u prestoničkom hotelu, pripadnike sedme sile kako bi održala konferenciju povodom njenog novogodišnjeg nastupa.

Odmah na početku intervjua, otkrila je detalje poslovne saradnje sa Slađom Alegro, s kojom će zajedno nastupiti na novogodišnjem nastupu.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

- Biće potpuno ludilo. Dogovarale smo se čak i šta ćemo oblačiti, kad će se koja presvlačiti i da li će biti mogućnosti da u nekom momentu budemo zajedno na sceni, pa da pevamo ona moju strofu, refren, ja njenu.

Seka nam je takođe otkrila i da se ne druži mnogo sa kolegama, ali kao izuzetak je izdvojila Slađu Alegro, ali i njenog saradnika Stanislava, sa kojim je oduševljena.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

- Slađa Alegro mi je jedini prijatelj sa estrade. Čeo život sam u estradnim vodama, ali nažalost ja se ne družim mnogo sa kolegama. U poslovnom smislu, moram reći da je Stanislav odličan. Ja sam kao omađijana, samo idem za njim i pratim ga. Ako sam angažovala profesionalca, treba i da mu se prepustim.

Kako je uvek u trendu,a kreacije koje nosi su ravne svetskim zvezdama, zanimalo nas je i koliko finansijski izdvoji za garderobu.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

- Mišliš pre saradnje sa Stanislavom. Pa tri puta više otkako sarađujemo. Sreća napravila sam kuću pre saradnje sa njim (smeh).

Za kraj Seka se dotakla i novogodišnje noći, te nam je otkrila i kakav su dogovor ona i Slađa Alegro postigle, kada je stajling u pitanju.

- Ja mislim da će ljudi biti presrećni kad nas vide. Ne mora ona da se prilagođava meni, ona je već pristala na to (smeh). Rekla je dobro gazdarice " Kakve trebaju da mi budu haljine?" Šalim se ja malo, Slađa je svakako planirala dve haljine - završila je Seka svoje izlaganje.

Show "Majke i snajke" sa Sekom Aleksić možete gledati svakog radnog dana u terminu od 18.00 i subotom od 17.10 časova na Kurir televiziji.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Seka Aleksić doživela peh na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track