00:32

BOBAN RAJOVIĆ O BESPARICI I KAKO GA JE POLICIJA BUDILA KADA NIJE IMAO GDE DA SPAVA! Ispovest pevača koji tvrdi da pare nisu bitne!

kurir tv

ŠOK ISPOVEST BOBANA RAJOVIĆA NA KURIR TV: Nisam imao dinara, bukvalno! Policija me zaticala kako spavam u kolima na Košutnjaku

Stars -

Boban Rajović, pevač, pričao je o svom životu pre nego što je postao popularan.

On je govorio kako nije imao novca i kako mu je trening bio jedini izduvni ventil i kako i sada kada ima novac da ga ne ceni preterano i kako je to uvek bila neka druga stvar u njegovom životu.

Zorana Pavić, Boban Rajović
foto: Kurir televizija

Pevač je u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića ispričao je anegdotu iz tadašnjeg života, slikovito je prikazao život koji ga je lomio, ali i to kako je on uvek ostao dostojanstven i dosledan sebi.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Kada kažem ostajao sam bez para, to samo misle, a dobro ostao si bez para, a to je malo dublje, stvarno sam ostajao bez novaca, stvarno sam spavao u kolima na Košutnjaku, kada me policajac budio i kaže kako ne mogu tu da spavam, a ja se folirao i kao pa nema ni jedan hotel zbog sajma knjiga - rekao je pevač.

- Ako psihički odeš zbog novca, možda zvučim pogrešno, ali to su za mene slabići, pa novac je jedan običan papir, preživeće se. Izađi, istrči, izudaraj džak, veruj u sebe i u svoj cilj - dodao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track