00:29

MORAMO 12 PUTA DNEVNO DA ZAGRLIMO I POLJUBIMO NEKOG DA BI BILI SREĆNI! Ruška Jakić o emocijama: Oprostite svetu što nije savršen

kurir tv

"MORAMO 12 PUTA DNEVNO DA ZAGRLIMO I POLJUBIMO NEKOG DA BI BILI SREĆNI!" Ruška Jakić o emocijama: Oprostite svetu što nije savršen

Stars -

Voditeljka Ruška Jakić pričala je o ljudskim emocijama i kako je danas sve zastupljenije biti ravnodušan.

Ona je u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića pričala o njenoj poruci koju govori svom gledalištu, kao i to da suzbijanje osećanja utiče na mentalni sklop osobe.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Čovek treba da plače, mene kad neko to pita, ja mu kažem naravno. Suze su reka života. Ako se suzdržavaš, ako u sebi to doživljavaš, to ti se odražava na tvoj mentalni sklop. Čovek bi trebalo da poseduje emocije, a u današnjici se dešava to da tonemo i postajemo ravnodušni. Ja kad se obraćam mom gledalištu na televiziji, prvo im kažem: Nasmešite se, oprostite i životu i svetu što nije savršen, pokažite zubiće - rekla je Ruška, pa nastavila:

- Zaboravili smo da se osmehujemo, rukujemo i pozdravljamo. Hormon sreće se luči tako što moraš 12 puta da se sa nekim poljubiš ili zagrliš. Toliko nam je malo potrebno da budemo srećni.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja