"MOLIO SAM SESTRU ZA DUET" Radin brat priznao da ga je pevačica ODBILA ZA SARADNJU:"Sam se borim za sebe i svoju karijeru"
Foto: Dragana Udovičić

ŠOK!

"MOLIO SAM SESTRU ZA DUET" Radin brat priznao da ga je pevačica ODBILA ZA SARADNJU:"Sam se borim za sebe i svoju karijeru"

Stars -

Brat pevačice Radmile Manojlović, Nenad kaže da je nekoliko puta insistirao da sa sestrom snimi pesmu, ali je ona to odbijala i govorila da nije vreme za duet.

- Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a ona je rekla: "Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta." Posle toga ona je našla neku pesmu kad sam ja prošao u "Zvezdama Granda", ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja imamo istog oca, ali mi nikada nismo živeli zajedno. Sam se borim za sebe i svoju karijeru - otkrio je Nenad, pa dodao od Rade nije očekivao da mnogo pomaže, budući da smatra da je talenat i da se sam dobro snalazi:

Rada Manojlović
foto: Printscreen paparaco lov

- Generalno, ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć. Mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam brat Rade Manojlović, koja je već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima. Marija Šerifović, recimo, imala je veliki problem jer je dete poznate pevačice i svi oni su imali veliki problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekog iz porodice ko je već napravio veliku karijeru. To može da bude i olakšavajuća i otežavajuća okolnost.

Rada Manojlović, Nenad Manojlović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pevač Nenad Manojlović svojevremeno je priznao da sestru Radu retko kada viđa, ali i pored obaveza koje su se isprečile ispred njihovog odnosa, jedno drugom su bili podrška, a šta je uticalo na zahlađenje u njihovom odnosu, ostaje da saznamo.

Kurir.rs/Republika/M.K.

Bonus video:

00:42

Rada Manojlović napravila haos na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track