00:30

VIŠAK SILIKONA, A MANJAK PAMETI! Ruška Jakić oštro prema voditeljkama: Upiši školu, a ne da se prevrćeš iz kreveta u krevet!

kurir tv

"VIŠAK SILIKONA, A MANJAK PAMETI"! Ruška Jakić oštro prema voditeljkama: Upiši školu, a ne da se prevrćeš iz kreveta u krevet!

Stars -

Ruška Jakić je u jednoj emisiji bila oštra prema učesnici rijalitija koja je želela da postane voditeljka.

Legendarna Ruška između ostalog i ovim povodom bila je gošća "Pulsa Srbije" na Kurir TV.

Ruška Jakić
foto: Kurir televizija

Ruška je pričala da je televizija ozbiljna mašinerija i da publiku ne možeš da prevariš.

- Danas bi svi hteli da budu voditelji i voditeljke. Svi oni koji imaju višak silikona, a manjak pameti i talenta imaju životni san da se pojave na televiziji, ne znajući koliko je to opaka mašinerija. Publiku ne možeš da prevariš nikad. Ja sam u jednoj emisiji, jednoj mladoj devojci iz rijalitija rekla da lepota nije ulaznica za uspeh i da bi trebalo da nauči da nešto radi, da upiše školu, a ne da se prevrće iz kreveta u krevet - rekla je Ruška.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track