OVA ZADRUGARKA JE OPSEDNUTA MAJOM MARINKOVIĆ! Slađina drugarica iznela šok tvrdnje: "Išla je kod PLASTIČARA SA MAJINOM SLIKOM"
Foto: Printscreen/Zadruga

fascinirana njome

OVA ZADRUGARKA JE OPSEDNUTA MAJOM MARINKOVIĆ! Slađina drugarica iznela šok tvrdnje: "Išla je kod PLASTIČARA SA MAJINOM SLIKOM"

Stars -

Zadrugarka Slađana Lazić poznata je kao užička Stanija, a mnogi tvrde da neodoljivo podseća na Maju Marinković.

Naime, i kada je ulazila u rijaliti pojavila se u istoj haljini kakvu ima Maja. Tvrdila je da je poznaje, a jedini kontakt joj je bio preko zajedničke drugarice

Slađina drugarica Jelena je otkrila za da joj je Marinkovićeva oduvek bila uzor, kao i da ima u planu potpunu transformaciju kako bi izgledala kao Maja.

Maja Marinković, Slađana Lazić
foto: screenshot Zadruga

- Gledala sam Slađu, pratim je, uglavnom preko društvenih mreža te kratke klipove. Gledala sam taj susret sa Majom, čak je i bila u haljini koju je Maja trebala da nosi na ulasku. Hit mi je! Još kad krene da pravi haos i da vrišti, malo mi se ugasila, to mi se ne sviđa, ali dobro - započinje Jelena i nastavlja:

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja znam da je Slađa planirala i pre "Zadruge" da ide kod plastičara s Majinom slikom i želela je da izgleda isto kao ona. Mislim, donekle i podseća, duga kosa, isto oblačenje, atraktivnost, ali je htela da stavi sve silikone kao Maja, da operiše nos, vilicu, baš je htela da izgleda kao njena kopija.

Kurir.rs/Republika/M.K.

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track