PAPRENO! Najveće ESTRADNE ZVEZDE za doček Nove 2023. pevaju u Beogradu: NAJSKUPLJA karta i do 350 €! Evo ko je REKORDER
Foto: Profimedia, Kurir

puno košta

PAPRENO! Najveće ESTRADNE ZVEZDE za doček Nove 2023. pevaju u Beogradu: NAJSKUPLJA karta i do 350 €! Evo ko je REKORDER

Stars -

Ukoliko neko želi da u novu 2023. godinu uđe u društvu popularnih muzičkih zvezda, za to će morati da izdvoji pozamašnu svotu novca.

Lepa Brena, Sava Centar
foto: Nenad Kostić

Zasad, prema podacima do kojih smo došli, najskuplja karta je za nastup Lepe Brene i ona se kreće od 300 do 350 evra. Cena zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Onih koji su u ponudi. Svako piće koje nije u karti moraće dodatno da se plati. Razliku u ceni ulaznica određuje pozicija stola. Skuplja mesta su bliže muzici, dok su jeftinija malo udaljenija.

Odmah potom, Jelena Karleuša i Aca Lukas.

Aca Lukas, Jelena Karleuša
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Za plavokosu divu, koja će nastupati u jednom prestoničkom hotelu, potrebno je izdvojiti od 180 do 200 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali, koja uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca prestižnog brenda. Isti uslovi važe i za Lukasov nastup, s tim što treba naglasiti da postoje i barski stolovi, za koje je cena po osobi 100 evra i uključuje kompletnu večeru, ali uz njih ne idu i stolice.

Dara Bubamara

Od 70 do 110 evra

Dara Bubamara
foto: ATA Images

Dara Bubamara za Novu godinu pevaće u jednom klubu na periferiji Beograda, a prema podacima sa sajtova, ulaznice za to veče koštaće od 70 do 110 evra za jednu osobu.

Rada Manojlović

Od 130 do 200 evra

Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Rada će sa kolegom Amarom Giletom pevati u jednom poznatom hotelu na Novom Beogradu koji prima oko 550 ljudi. Cena ulaznica kreće se od 130 do 200 evra.

Darko Lazić i Andreana Čekić

Od 150 do 210 evra

Darko Lazić, Andreana Čekić
foto: ATA images, Printscreen

Ono što će doček Nove godine uz Darka i Andreanu razlikovati od ostalih jeste da će posle večere (oko dva sata iza ponoći) gostima biti poslužen specijalitet kuće - burek sa sirom i burek sa mesom. Cene ulaznica su od 150 do 210 evra.

Sloba Radanović i Kaća Grujić

Od 150 do 200 evra

Sloba Radanović
foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

Sloba i Kaća će za doček 2023. pevati u jednoj svečanoj sali u prestonici koja prima oko hiljadu ljudi. Cene karata su od 150 do 200 evra po osobi.

Đani

Od 100 do 150 evra

Đani Trajković
foto: Nemanja Nikolić

Đani će, kao i prethodnih godina, pevati za doček Nove godine, a ovaj put cene rezervacije biće nešto veće. Za jednu osobu koštaće od 100 do 150 evra. Đani će nastupati u jednoj svečanoj hali u prestonici.

Milica Pavlović

Od 130 do 210 evra

Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić

Pavlovićeva će 2023. dočekati u strogom centru Beograda u svečanoj sali gde će moći da dođe dosta njenih fanova. Cena ulaznica je od 130 do 210 evra.

Seka Aleksić i Slađa Alegro

Od 70 do 180 evra

revija Bate Spasojevića, Seka Aleksić
foto: Damir Dervišagić

Dve drugarice prvi put će Novo godinu dočekati zajedno, i to radno. Pevaće u jednoj kafani, a ulaznice će koštati od 70 do 180 evra.

Vesna Zmijanac

120 evra

Vesna Zmijanac
foto: Damir Dervišagić

Jedino je u slučaju Vesne Zmijanac cena karata za Novu godinu fiksna i košta 120 evra. Ona će pevati u jednom restoranu koji može da primi 400 posetilaca, a u cenu su, kao i svuda, uključeni hrana i piće.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

05:55

Jelena Karleuša najavila nastup za Novu Godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track