MILICA JOKIĆ O ODNOSU S BUDUĆIM SVEKROM! Sa Ivicom ne pričam o politici, pevamo! A evo kako se slaže sa SVEKRVOM i kad se UDAJE
Foto: Privatna Arhiva

iskrena

MILICA JOKIĆ O ODNOSU S BUDUĆIM SVEKROM! Sa Ivicom ne pričam o politici, pevamo! A evo kako se slaže sa SVEKRVOM i kad se UDAJE

Stars -

Milica Jokić (21) kaže da se nimalo ne razume u politiku, mada je godinu i po dana u vezi sa Lukom (23), sinom Ivice Dačića. Ona dodaje da se s prvim potpredsednikom vlade i ministrom spoljnih poslova odlično slaže i da često zajedno pevaju.

- U politiku se uopšte ne razumem, pa o njoj i ne pričam sa Ivicom. Ne razgovaramo ni o mojoj karijeri, odnosno muzici, već samo pevamo. Ne kritikuje me ni zbog čega jer nema ni razloga - kaže mlada pevačica za Informer i dodaje da nikada nije doživela neku neprijatnu situaciju zbog toga što je u vezi sa Dačićevim sinom.

Milica Jokić, Luka Dačić
foto: ATA Images

- Svi su fini prema meni. S nama često ide obezbeđenje, ali mi to ne smeta. Navikla sam se jer smo se Luka i ja dugo družili pre nego što smo počeli da se zabavljamo - priča Milica.

Milica Jokić
foto: Printscreen/Instagram

Ona kaže da se super slaže i sa Lukinom majkom.

- Obožavam Sanju, ona je predivna osoba. Nas dve imamo sličan karakter i neke iste stavove. Lukina i moja porodica se poznaju i u odličnim su odnosima.

Mada uživa u vezi sa mladim Dačićem, Milica još ne planira da stane na "ludi kamen". - Mi smo godinu i po dana u vezi, ali još je rano za svadbu. Mladi smo, ima vremena, nismo još razmišljali o zajedničkom životu. Koncentrisana sam na karijeru - priča pevačica.

Novac ulažem u karijeru

Milica kaže da ne voli da troši pare na garderobu: - Sve što zaradim trudim se da uložim u spotove i pesme, a ne na krpice. Naravno, kao i svaka žena, ponekad pazarim i neki komad garderobe.

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:18

Milica Jokić i sin Ivice Dačića stigli na venčanje Mihajla Šaulića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja