Najnovije vesti

"CAR JE ZA MOG SINA FATALAN"! Goran Dragojević prvi put za medije o raskidu Dejana i Aleks: Tu devojku sam dva puta video...
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

šok

"CAR JE ZA MOG SINA FATALAN"! Goran Dragojević prvi put za medije o raskidu Dejana i Aleks: Tu devojku sam dva puta video...

Stars

Goran Dragojević, otac Dejana Dragojevića, prokomentarisao je aktuelna zbivanja u ljubavnom životu svog sina.

Goran je na početku razgovora objasnio da nije najbolje upućen u aktuelna zbivanja, jer od posla nema vremena da se time bavi.

- Verujte mi da ga nisam video otkad se vratio iz Zanzibara! Ništa mi nije pričao o novitetima, nemam pojma - odmah je objasnio Goran, a onda je otkrio da li mu je žao što je prekinuta veza njegovog mlađeg sina i Aleksandre Nikolić.

Goran Dragojević
foto: Printscreen/HypeTV

- Ja sam tu devojku video dva puta. Bila je ovde jednom, kada su mi auto uzeli. Ne znam šta bih rekao, nemam utisak. Oni su bili u Veterniku, ja nisam tamo. Ne znam ni gde su išli ni šta, da bih ja sad mogao nešto da kažem - objasnio je Goran.

Na kraju razgovora otkrio je da li je očekivao da će mu se doskorašnja snajka u "Zadruzi" ponovo muvati sa Carem, svojim bivšim dečkom.

- Ma kakvi, pa ko je to očekivao? Car je za Dekija fatalan, izgleda. Dejan je verovatno nešto video, primetio. Ja svog sina podržavam i da je sa ovom, i da je sa onom. To su njegovi izbori i ja tu nemam šta da se mešam.

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Youtube, Nemanja Nikolić

Podsetimo, Dejan Dragojević je javno stavio tačku na vezu sa Aleksandrom Nikolić zbog svega što radi u Beloj kući. Dejan joj nije prešao preko tajnih signala koje je slala Bilalu Brajloviću, zbližavanja sa Zvezdanom Slavnićem, a kap u čaši prelilo je ponovno muvanje sa Filipom Carem, u šta se Aleksandra upustila uprkos tome što i dalje misli da je u vezi sa Dragojevićem.

Kurir.rs/Pink,rs

Bonus video:

Dejan Dragojević pokazao šta radi na Zanzibaru
00:07

Dejan Dragojević pokazao šta radi na Zanzibaru

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja