"NE BIH NIKADA SNIMILA GOGINU PESMU GAĆICE" Jellena PROKOMENTARISALA koleginicu i njen veliki HIT: „Marina je našla pravu osobu“
Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

PEVAČICA DRŽI NIVO!

"NE BIH NIKADA SNIMILA GOGINU PESMU GAĆICE" Jellena PROKOMENTARISALA koleginicu i njen veliki HIT: „Marina je našla pravu osobu“

Stars -

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena dugi niz godina je na estradnom nebu. Pevačica je u proteklom periodu vredno radila na karijeri, a sada je prokomentarisala svoj novi projekat, ali se dotakla i koleginica sa estrade.

– Dočekali smo konačno da izađe nova pesma, trebalo je da snimimo spot na Zlatiboru, zatim smo prešli na Beograd, neki misle da je ovo snimljeno u Vrnjačkoj Banji, ali nije. Snimljeno je ovde u Topčideru – objasnila je pevačica.

Pevačica ne krije da je u današnje vreme veliki rizik snimiti novu pesmu i da na svojim nastupima uglavnom peva stare hitove kako svoje, tako i svojih kolega.

Goga Sekulić
foto: Printscreen/Premijera

– Na nastupima skorno ni jednu novu pesmu ne pevam, jer su to sve ljudi koji slušaju stare hitove, starija generacija. Sa tim pesmama pravimo sjajnu atmosferu – rekla je Jelena, pa usput prokomentarisala i stari hit Goge Sekulić „Gaćice“.

Ne bih snimila tu pesmu, naravno. Marina je dala tu pesmu pravoj osobi, Goga to prosto zna da iznese. Prosto ima taj stav i to može, a meni je Marina dala pesmu „Postepeno“ koju mi i danas traže – iskreno je odgovorila pevačica.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:18

Goga Sekulić napravila je pravi haos na nastupu na Kalemegdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track