NOS JE PLATILA 7.000 €, SILIKONE OD 1.400 KUBIKA 15.000 € Dara Bubamara pukla 45.000 € na operacije! Ovako je izgledala na POČETKU
Foto: Dragan Kadić, Nemanja Pančić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

nekad i sad

NOS JE PLATILA 7.000 €, SILIKONE OD 1.400 KUBIKA 15.000 € Dara Bubamara pukla 45.000 € na operacije! Ovako je izgledala na POČETKU

Stars -

Pevačica Dara Bubamara nikada nije krila da je otkako se pojavila na srpskoj javnoj sceni uradila estetske operacije. Sem što neumorno koristi fotošop na društvenim mrežama, Dara je zategla lice, sredila nos i naravno uradila silikone.

Otkriven je navodni spisak plastičnih operacija koje je pevačica imala do sada, ali i "cenovnik"! Dara je silikone u grudi stavila prvi put pre nešto više desetak godina, i kako je sama govorila menjala ih je nekoliko puta.

Dara Bubamara
foto: ATA Images

"Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala", govorila je Dara za domaće medije.

Pevačica je za osmeh iskeširala 18.000 evra. Pisalo se da je Dara nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta i to je uradila dok je bila u vezi sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Najnovije fotografije ove folkerke svedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvideti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove "sitne" kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest meseci kako bi lice izgledalo negovano.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra.

Dara Bubamara poznata je po tome da često menja frizuru. Jedna je od prvih pevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja. U poslednje vreme, pevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 evra po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1.000 evra!

Dara Bubamara
foto: Printscreen

A evo kako je izgledala na početku karijere. Popularna pevačica je počela karijeru kao simparična devojčica sa kikicama, od koje danas gotovo ništa nije ostalo.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Naime, 1993. godine Dara je imala 17 godina i imidž žgoljavog devojčurka s kikicama na glavi, ali njoj nije odgovaralo da bude novosadska klinka, već je počela da radi na tome da postane prava žena.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:15

Dara Bubamara na meti kritika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja