ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE RASPLAKALA MNOGE! Jelena objavila fotku sa SESTRAMA, a ono što je napisala nikog nije ostavilo RAVNODUŠNIM!
Foto: Damir Dervišagić

PRELEPO

ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE RASPLAKALA MNOGE! Jelena objavila fotku sa SESTRAMA, a ono što je napisala nikog nije ostavilo RAVNODUŠNIM!

Stars -

Najstariju ćerku pevačice Goce Božinovske koju ima iz prvog braka sa kompozirorom Radetom Vučkovićem, Jelenu javnost je upoznala u jednom muzičkom takmičenju.

Ona je nastavila da gradi svoju muzičku karijeru bez pompi i skandala, a uspela je da se izdigne iz senke uspešnih roditelja i stvori svoje ime na estradi.

Goca Božinovska, Jelena Vučković
foto: Damir Dervišagić

Jelena privatan život drži daleko od očuju javnosti, a najviše je privžena roditeljima, bratu i sestri i sa njima provodi slobodno vreme.

Pevačica je sada podelila fotografiju na svom Instagram profilu i svima pokazala koliko je vezana za porodicu, a u opisu je napisala emotivnu poruku koju je uputila mađoj sestri Zorani Šijan.

Jelena Vučković
foto: Printscreen/Instagram

- Sestre, Bog nas je napravio sestrama, naša srca su nas napravila prijateljicama za celi život. Naši putevi se mogu promeniti u životu, ali naša sestrinska povezanost će zauvek ostati jaka - napisala je Jelena uz emotikone srca.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

ŽIVOTIĆ TETKIN! JELENA VUČKOVIĆ PODELILA INTIMNI TRENUTAK: Svi u vili u Surčinu vode računa da beba Šijan potpuno UŽIVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja