DUGONOGA SNEKI OTVORILA DUŠU: Tužna sam, nedostaje mi jedna posebna osoba! KOLEGE JE POGODILE PESMOM, a na bakšišu nije štedela!
Foto: Ana Paunković

stars

DUGONOGA SNEKI OTVORILA DUŠU: Tužna sam, nedostaje mi jedna posebna osoba! KOLEGE JE POGODILE PESMOM, a na bakšišu nije štedela!

Stars -

Snažana Babić Sneki napavila je sjanu atmosferu na jednoj proslavi, a tom prilikom je razgovarala sa ekipom Kurir TV.

Sneki kaže da nikada ne konzumira aklohol kada vozi:

- Vi možete, ali ja ne zato što vozim, a kad vozim ne pijem ni kap alkohola.

Ona kaže da obožava da svoje kolege kiti bakšišem, kao i da su je nedavno kolege pogodile pesmom koju su joj jedne noći zapevali.

Puls
foto: Kurir Televizija

- Ja uvek volim da počastim svoje kolege. Pre neko veče sam bila u jednom lepom novootvorenom beogradskom restoranu i bilo je dosta mojih kolega, koji su mi zapevali Sneg je opet Snežana.

Pevačica sa najdužim nogama rekla je da je pomalo tužna što pretpraznične dane ne provodi sa roditeljima.

01:55

DUGONOGA SNEKI OTVORILA DUŠU: Tužna sam, nedostaje mi jedna posebna osoba; KOLEGE JE POGODILE PESMOM, a na bakšišu nije štedela!

- Ja sam bila izuzetno vezana za svoju majku i tatu, bili su divni ljudi. Kad mi je majka otišla kao da mi je neko krila spustio dole. To je neverovatno! - rekla je Sneki.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track