OVO JE SAMO MERLINU USPELO! Slavni muzičar stao uz rame Rolingstonsima, Eltonu Džonu i Ledi Gagi, evo šta mu je POŠLO ZA RUKOM!
Foto: Željko Vidinović

oduševio fanove u beču

OVO JE SAMO MERLINU USPELO! Slavni muzičar stao uz rame Rolingstonsima, Eltonu Džonu i Ledi Gagi, evo šta mu je POŠLO ZA RUKOM!

Stars -

Dino Merlin uspeo je u onome što nikome od muzičara s ovih prostora nije pošlo za rukom. Slavni muzičar ispunio je "Wiener Stadthall", prestižnu arenu u centru Beča do poslednjeg mesta.

Merlin je prvi i jedini muzičar s ovih prostora koji je ikad nastupao na tom mestu, a time je stao rame uz svetski slavne muzičare poput Rolingstonsa, Eltona Džona, Ledi Gage, Metalike, Bob Dilana i drugih, koji su u toj areni imali svoje spektakle.

Dino Merlin
foto: Željko Vidinović

Njegov šou na aktualnoj turneji „Mi" nudi neponovljivo iskustvo i publici pruža fantastičnu energiju što je bilo jasno već od prvih taktova pesme „Da šutiš", nakon čega su se ređali hitovi iz njegove bogate karijere.

- Ovo je bilo nešto posebno i jedan od najznačajnijih koncerata u mom životu na koji sam jako ponosan. Podrška moje publike tera me da dajem svoj maksimum, ali mi daje i snagu i elan koji mi je za to potreban i zahvalan sam na tome - poručio je nakon koncerta Merlin.

Dino Merlin
foto: Željko Vidinović

Nakon potpuno rasprodate turneje u Hrvatskoj, Sloveniji, Švedskoj, Italiji i Austriji, koncertni spektakl Dine Merlina nastavlja se po Evropi. Novu godinu će dočekati u Dubrovniku, a dan kasnije nastupaće u Budvi. Za proleće i leto iduće godine Merlin planira spektakle u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Skoplju.

Kurir.rs

Bonus video:

00:38

DINO MERLIN OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA OČIJU PUNIH SUZA: Pevač sa kndelom u grlu jedva otpevao čuveni hit PANONSKOG MORNARA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja