"TOPALKA BI TREBALO U LOVU NEŠTO DA STREFI S LEĐA, KO VEPRA" Karleuša opet URNISALA kolegu: Ove reči će ZAPAMTITI! Evo šta on kaže
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram, Shutterstock, Ilustracija

OŠTRO

"TOPALKA BI TREBALO U LOVU NEŠTO DA STREFI S LEĐA, KO VEPRA" Karleuša opet URNISALA kolegu: Ove reči će ZAPAMTITI! Evo šta on kaže

Stars -

Jelena Karleuša je pre nešto manje od mesec dana žestoko napala i izvređala svog kolegu Milana Topalovića Topalka, koji je na Instagramu postavio svoju fotografiju iz lova s puškom u ruci.

Milan Topalović Topalko, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Iako je delovalo da se sukob između njih malo smirio, Karleuša je opet brutalnim rečima oplela po Topalku, te mu je poručila da bi volela da ga "u lovu nešto strefi, npr. s leđa, ko jednog vepra ili ko jednu divlju svinju".

- Topalka bi trebalo da odvedu u lov sa još nekim lovcem koji nema baš te sposobnosti da dobro cilja, pa da ga slučajno nešto strefi, na primer s leđa. Ko jednog vepra ili ko jednu divlju svinju. Možda bi to bio spas za šume Srbije - poručila je Jelena u emisiji "Ekskluziv", pokazujući Topalku srednji prst u kameru.

- Ti mene pitaš za Topalka? To je čovek za koga ne mogu da kažem ni da je umro, nije se ni rodio. Lovi i ubija po šumi, a ja sad pričam o njemu - završila je JK u svom stilu, dok nam je Topalko, kada smo ga pozvali, poručio:

Milan Topalović Topalko
foto: print screen Instagram

- Karleuša me ne zanima!

Podsetimo, sukob je počeo kada je Karleuša ostavila pevaču komentar ispod fotke koju je objavio nazvavši ga "psihopatom".

- Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram. I meni je ta puška potrebna, da te zauvek detoksiram, psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi? J*bem ti mater bolesnu! - napisala je JK, a onda joj je on odgovorio da su mu lovci rekli da "Jelenu dovedu da im peva, ali da je skupa".

- Svi moji drugovi su lovci, imali smo svinjokolj u Sremu, spremali smo meso i bilo nam je zanimljivo da pustimo pesmu i snimamo sve to s kulenom i pevamo. Baš smo se lepo zabavili. Ja bih voleo kada bi ona pevala moju pesmu uz nešto svoje. Ne znam koliko se u žanrovima uklapamo, više volim svirke, snimamo različitu muziku, duet mi je nezamisliv. Neko se našali, ali sad lovci svi kažu da u lovački zavod dovedem Karleušu da peva, nisu oni toliko hrabri da mogu da plate, skupa je ona za to. Nisam dvosmisleno rekao - zaključio je ranije Topalko.

Milan Topalović Topalko, Jelena Karleuša
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:56

Jelena Karleuša zavodljivim izdanjem zapalila masu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja