POZNATI SE OPRAŠTAJU OD SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Srbija tuguje zbog smrti legende: "S BOGOM, MAESTRO! HVALA ZA UMETNOST SNAGU I LEPOTU"
Foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić, EPA Alessandro Di Marco

Hvala za svu umetnost, snagu i lepotu

POZNATI SE OPRAŠTAJU OD SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Srbija tuguje zbog smrti legende: "S BOGOM, MAESTRO! HVALA ZA UMETNOST SNAGU I LEPOTU"

Stars -

Legendarni Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini nakon što je izgubio bitku sa opakom bolešću. Od njega su se oprostili brojni velikani iz sveta fudbala i sporta, ali i mnoge poznate ličnosti iz sveta estrade i muzike.

Porodica Balašević oglasila se povodom odlaska slavnog fudbalera.

Siniša Mihajlović
foto: Printscreen

- Šta da ti kažem, Sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u llok. Od tad znam s kim imam posla... I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo... Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu "tvoju bolest", zato što sam znao da to nikad ne može biti "tvoja" bolest, i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest, i ništa više... A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće ponovo vidim sa plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali poznaćeš me već. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog matorog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal... Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, i ni nećeš, bez brige... Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao "zaustavno vreme", ništa više... Ð. Poruka Prijatelju dana 11.12.2019. - pisalo je u objavi Olivere Balašević, dok je na sledećem storiju napisala:

- Siniša Mihajlović ,1969-, Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao "zaustavno vreme" ništa više... Ð.

Siniša Mihajlović
foto: Printscreen

Aleksa Balašević je napisao:

- Olujno je tamo gore... Gde VAS nije puno stiglo... Verni naš prijatelju, volimo te zauvek... Siniša Mihajlović R.I.P

Siniša Mihajlović
foto: Printscreen

Ubrzo je saučešće porodici uputili i glumci Dragan Bjelogrlić, Srđan Timarov i Gordan Kičić.

Voditeljka Dragana Katić objavila je Mihajlovićevu sliku iz perioda kada je nosio dres „Crvene Zvezde“.

- Nije fer - kratko je napisala Dragana.

- Iz poštovanja prema preminuloj legendi i prijatelju Siniši Mihajloviću odlažemo premijeru pesme i hvala svima na razumevanju - poručio je harmonikaš Aleksandar Sofrinijević.

Jelena Karleuša se samo kratko oglasila, „Zbogom Siniša i hvala za sve“, stoji u opisu.

Među njima i pevači Sloba Radanović i Nikola Rokvić.

- Au, ne mogu da verujem. Prvi dres koji sam dobio u životu je upravo ovaj. Bilo je taj ili nijedan. Ulepšao si nam detinjstvo. Svi u kraju smo dizali kragnu i hteli da izvodimo slobodnjake kao Siniša Mihajlović! Počivaj u miru legendo nad legendama - napisao je Sloba.

Siniša Mihajlović
foto: Printscreen

"S Bogom maestro! Hvala za svu umetnost, snagu i lepotu!"

Pevačica Ana Sević se oglasila na društvenim mrežama i oprostila se od velikog fudbalera potresnim rečima

- Počivaj u miru dragi Siniša, iskreno saučešće porodici!

Siniša Mihajlović
foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track