ŠIROKO! Rusi nude milion i po evra Vuku Mobu za vilu na Čukarici: Evo šta je uradio poznati reper! Niko ne može da POVERUJE!
Foto: Ana Paunković, Shutterstock

Ponuda

ŠIROKO! Rusi nude milion i po evra Vuku Mobu za vilu na Čukarici: Evo šta je uradio poznati reper! Niko ne može da POVERUJE!

Stars -

Vuk Mob je dobio više nego primamljivu ponudu. Reperu Rusi nude milion i po hiljada evra za kuću u kojoj živi sa majkom na Čukarici.

U pitanju je trospratna nekretnina od 740 kvadrata u kojoj se nalazi šest spavaćih soba, tri kupatila, dva toaleta, a u ogormnom dvorištu nalaze se bazen i letnjikovac. S obzirom na to da je oaza mira koju je pre nekoliko godina sagradio reper u više navrata bila tema u medijima da se prodaje, našu redakciju je kontaktirala agencija za nekretnine kako bi se uverila da li ta ponuda i dalje važi:

Vuk Mob
foto: PrintscreenYoutube/ADMIR JUN

- Imamo želju da sarađujemo sa pevačem Vukom Mobom. Rusi koji trenutno žive u našoj zemlji planiraju da kupe nekretninu u okolini prestonice. Videli smo na vašem sajtu tekst da je dom pevača bio na prodaju, te nas zanima da li je i dalje takva situacija kako bi sa njim ostavrili poslovnu komunikaciju. Biznismen koji ima želju da kupi tu kuću i nudi do milion i po evra, samo na osnovu fotografija koje je video u medijima - rekla je žena čije ime i prezime je poznato našoj redakciji kao i agencija u kojoj radi.

Vuk Mob, Vukadin Gojković
foto: Kurir

Inače, reper je veliki novac uložio u opremanje kuće koja je urađena u savremenom stilu. U dnevnoj sobi ima klavir, velika ugaona garnitura, šank..Poseban deo namenjen je njegovoj naslednici. Pevač je vodio računa o svakom kutku pa je u skladu sa tim i birao komade nameštaja. On je imao nekoliko ponuda da proda ovu nekrentnu, ali je po svemu sudeći od toga odustao.

Vuk Mob, Vukadin Gojković
foto: Ana Paunković

Ovim povodom kontaktirali smo Vuka koji kaže da kuća ipak nije na prodaju: - Hvala vam na informacijama, ali moja kuća nije na prodaju. Bilo je ponuda, ne mogu da kažem da nije, raspitivali su se stranci, ali mojom kućom ne želim da trgujem - rekao je muzičar.

Vuk Mob
foto: Sonja Spasić

Ljiljana Stanišić

01:36:15

SCENIRANJE 11.12.2022. NENAD OKANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track