KEBA PROGOVORIO O POVRATKU ĆERKE TAŠE U SRBIJU: Otkrio da li dolazi, a evo šta kaže o njenom ODNOSU sa BIVŠOM SNAJOM Severinom!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

RADUJE SE

KEBA PROGOVORIO O POVRATKU ĆERKE TAŠE U SRBIJU: Otkrio da li dolazi, a evo šta kaže o njenom ODNOSU sa BIVŠOM SNAJOM Severinom!

Stars -

Ovih dana se pisalo o tome da će se Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe, nakon deset godina u Americi, uskoro vratiti u Srbiju.

Na to pitanje je pevač pred novinarima govorio na snimanju jednog novogodišnjeg programa.

Nataša Kojić
foto: Pritnscreen

- Ne znam stvarno kad će Taša da dođe. Naravno da to željno očekujem. Uvek je vladala iskrena i nesebična ljubav roditeljska prema detetu - kaže on, a na pitanje da li se Taša čuje sa Severinom, Keba je nerado odgovorio:

Severina Kojić, Igor Kojić, Nataša Kojić

- Ne znam stvarno. Svako ko je punoletan treba da ima svoj put i da vodi računa o sebi. A što se tiče Nataše, uvek sam rekao: "kada ne znaš ili imaš problem, znaš koga ćeš prvo pozvati".

Keba je potom otkrio i koga on prvo nazove kada mu je teško.

Dragan Kojić Keba
foto: Nemanja Nikolić

- Uvek sebe i pozovem i prozovem. Lepo porazgovaraš sa sobom, niko te vernije neće čuti i nikome iskrenije to nećeš reći, da li je to lep momenat ili nije - kaže Keba.

Keba je takođe otkrio i da do sada nije bio kod psihoterapeuta.

- Ja nemam tu potrebu i nisam imao do sada. A naravno da protiv toga nemam ništa. Svako treba da oseti da li mu je i koja mu je pomoć najpotrebnija - smatra pevač.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

02:11

Keba: Ne postoji kantar koji može da izmeri tu ljubav!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track