ZAVRŠILA NA LEČENJU OD ALKOHOLIZMA: Ava Karabatić osuđena zbog skandala, smeštena na KLINIKU u SPLITU!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

poročna

ZAVRŠILA NA LEČENJU OD ALKOHOLIZMA: Ava Karabatić osuđena zbog skandala, smeštena na KLINIKU u SPLITU!

Stars -

Ava Karabatić osuđena je na obavezno lečenje u bolnici za odvikavanje bolesti zavisnosti i trenutno se nalazi na jednoj klinici u Splitu, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, hrvatska starleta i nekadašnja učesnica brojnih rijaliti formata već duže vreme ima problema sa alkoholizmom, zbog čega se već lečila, ali bezuspešno, jer se više puta vraćala tom poroku.

Ava Karabatić
foto: Printscreen/Instagram

Početkom godine napravila je incident kada je u sred belog dana na stepeništu zgrade u Splitu remetila javni red i mir, a bila je pod dejstvom akohola. Pred policajcima je vikala i galamila: "Hoćete da me opljačkate, potpišite Hipokritovu zakletvu". Nakon upozorenja službenika, ona je nastavila sa vikom i galamom. Policajci su uhapsili Avu i odveli je u stanicu, gde je provela dva dana. I tada je kažnjena sa sto evra, ali je kazna umanjena na 20 evra, jer je prenoćila u pritvoru.

Ava Karabatić
foto: Dragan Kadić

Nakon toga je nestala iz javnosti. Poslednju objavu na mrežama postavila je u februaru, a o njoj se u medijima pisalo u sredinom ove godine kad se saznalo za još jedan njen skandal. Kako su izvestili mediji tada, ime Ave Karabatić tada se našlo na oglasnoj tabli splitskog Prekršajnog suda i izdat je prekršajni nalog kojim je osuđena na novčanu kaznu od 100 evra i to zbog remećenja javnog reda i mira. Starleta je proglašena krivom jer je 29. decembra prošle godine oko 21 čas u Splitu u hotelu na Žnjanu u alkoholisanom stanju narušavala javni red i mir "na naročito drzak i nepristojan način, iskazujući upornost u činjenju prekršaja".

Ava je, stoji u nalogu, vikala i galamila, te nerazgovetno pričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela. Prilikom policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega je uz upotrebu sredstava prisile privedena u prostorije policijske stanice.

Ava Karabatić
foto: Damir Dervišagić

Zbog svega navedenog, kako priča izvor Kurira, Karabatićevoj je naloženo da mora da se podvrgne obaveznom bolničkom lečenju od zavisnosti od alkohola i navodno, ona se trenutno nalazi na jednoj klinici u Splitu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Avom, ali njen broj je bio nedostupan, dok njen otac Ivica Karabatić nije odgovorio na našu poruku.

Kurir.rs / I. E.

01:31:03

SCENIRANJE 27.11.2022. TINA IVANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja