TAŠA KONAČNO POSTIGLA USPEH U HOLIVUDU: Kebina ćerka komponovala muziku za film vredan 35 miliona dolara! SAD MOŽE DA ODAHNE!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram, Prinstcreen

radi za netfliks

TAŠA KONAČNO POSTIGLA USPEH U HOLIVUDU: Kebina ćerka komponovala muziku za film vredan 35 miliona dolara! SAD MOŽE DA ODAHNE!

Stars -

Nataša Taša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe, članica je ekipe novog filmskog ostvarenja "Megan", koje će se prikazivati početkom januara u bioskopima širom sveta, kao i na popularnoj platformi Netfliks, saznaje Kurir.

Pevačeva naslednica, koja godinama u Americi radi pod umetničkim imenom Taša Kej, u ovom projektu jedan je od kompozitora muzike, a ako je suditi po komentarima na osnovu trejlera, očekuje se da film postigne veliku uspeh. Najavu za "Megan" na Jutjubu za dva meseca pogledalo je preko 20 miliona ljudi.

Nataša Kojić
foto: Pritnscreen

Film će premijerno biti prikazan 6. januara 2023. godine u Americi, odnosno 5. januara u Srbiji, kako piše na stranici M3gan na Vikipediji. Reč je o naučnofantastičnom horor filmu u režiji Džerarda Džonstona, po scenariju Akele Kuper. Glavne uloge igraju: Alison Vilijams, Vajolet Megro, Roni Čieng i Brajan Džordan Alvarez, a Ejmi Donald je u naslovnoj ulozi. Producenti filma su Džejson Blum i Džejms Van, dok će za distribuciju biti zadužene čuvene kompanije "Juniverzal pikčers" i "Taramaunt film". Budžet za snimanje bio je 35 miliona dolara.

Nataša Kojić
foto: Prinstcreen

I sama Taša pohvalila se da će biti deo ekipe novog filma od kojeg se dosta očekuje, pa je na svom Instagram profilu u delu gde stoji biografija napisala da je počela da sarađuje s Netfliksom. Kad se klikne na taj link, otvara se oficijalni Jutjub kanal na kojem se prikazuje trejler za "Megan".

Kojićeva je muziku pisala zajedno s kompozitorom Jonom Marfijem. Ona je i ranije radila kompozicije za holivudska ostvarenja, što se može videti na njenom profilu na sajtu IMDb, specijalizovanom za podatke iz sveta filma.

Nataša Kojić, Dragan Kojić Keba
foto: Nemanja Nikolić, screenshot

Priča u filmu prati Džemu (Alison Vilijams), briljantnu naučnicu koja koristi veštačku inteligenciju za razvoj androida M3GAN (Ejmi Donald), lutku programiranu da bude pratilac deteta i saveznik roditelja. Nakon što je neočekivano dobila starateljstvo nad svojom nećakom Kejti, koja je ostala bez roditelja, Džema traži pomoć prototipa Megan, a to je odluka koja ima užasne posledice.

Brzo odustala Taša počela kao pevačica pa se povukla

Taša je rođena 1984. godine u Loznici, nakon čega se s porodicom preselila u Beograd, gde je završila osnovnu i srednju školu, kao i muzičku akademiju. Prvi nastup kao pevačica imala je na Beoviziji 2001. godine s pesmom "Sanjalica", zatim sledi album za "Grand produkciju". Izdala je tri albuma, na kojima je bilo nekoliko hitova - "Oko plavo", "Boli me", "Dugo si me mučio". Na vrhuncu karijere odlučila je da upiše muzički koledž "Berkli" u Kaliforniji, koji je jedan od najcenjenijih na svetu, i od tada živi u Americi.

Kurir.rs / Ivan Ercegovčević

02:11

Keba: Ne postoji kantar koji može da izmeri tu ljubav!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track