SEVE UZ FUDBALERE HRVATSKE Za nas ste ZLATNI! Pevačica se prisetila dočeka BRONZANE REPREZENTACIJE iz 1998: I vama će biti ovako!
Foto: Marcio Machado / Zuma Press / Profimedia, Printscreen, Ana Paunković

podrška

SEVE UZ FUDBALERE HRVATSKE Za nas ste ZLATNI! Pevačica se prisetila dočeka BRONZANE REPREZENTACIJE iz 1998: I vama će biti ovako!

Stars -

Severina Vučković tokom Svetskog prvenstva u Kataru bila je uz fudbalere Hrvatske, a danas se, pred početak utakmice za treće mesto koju su "kockasti" igrali sa reprezentacijom Maroka oglasila na svom Instagram profilu.

Ona je verovala da će se momci iz Dohe vratiti sa bronzanom medaljom oko vrata, baš kao što je to bilo 1998. godine u Francuskoj. Tada je u Zagrebu organizovan doček fudbalera, a pred više desetina hiljada ljudi pevala je Seve. Ona je bila odabrana jer je njena pesma "Ja sam devojka sa sela" bila omiljena igračima Hrvatske.

Severina, Severina Kojić
foto: Printscreen

Severina je na svom profilu na Instagramu napisala da će i u nedelju biti velikog slavlja, jer je, bar što se nje tiče, ali i cele njene zemlje, Hrvatska osvojila zlato.

- Ne, ne, ne trebaju oni zlato, za nas već jesu zlatni. Rado se sećam dočeka '98. i nadam se da će ovako biti sutra i ovoj generaciji - napisala je pevačica uz video zapis s dočeka, kada je s njom glas ukrstio Davor Šuker, a grlio ju je tadašnji selektor Ćiro Blažević.

Severina, Severina Kojić
foto: Printscreen

Brojni pevačicini pratioci podržali su hrvatsku reprezentaciju, a dočeka se prisetila i dizajnerka Matija Vuica.

Severina
foto: Printscreen/Instagram

- Ajme kad se setim, ludilo - napisala je ona ispod Severininog posta.

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

Severina proslavila 50. rođendan: Pogledajte ko sa srpske estrade je došao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track