DA SAM ZNALA DA ĆE BITI TAKO, DRUGAČIJE BIH POSTUPILA: Progovorila pevačica koja je pevala kod ĐOKOVIĆA NA SVADBI! Otkrila DETALJE
Foto: Nenad Kostić, Printscreen Instagram

NIJE OČEKIVALA

DA SAM ZNALA DA ĆE BITI TAKO, DRUGAČIJE BIH POSTUPILA: Progovorila pevačica koja je pevala kod ĐOKOVIĆA NA SVADBI! Otkrila DETALJE

Stars -

Pevačica Mima Tanasković gostovala je u jednoj emisiji, gde je govorila na razne teme, a između ostalog kroz kakve je situacije prolazila tokom karijere.

Mima se dotakla i neprijatnosti na bini, te je otkrila da se često dešava da joj se polomi štikla ili joj pukne haljina.

- Bilo je i pocepanih haljina i slomljenih štikli, pa onda pošaljemo nekog tehničara da nam pomognu. Oni odu do prodavnice često i da nam kupe šta treba. Ponekad nosim i po duplu haljinu, ali eto, desi se - priznala je Mima, a potom se prisetila kako je bilo na svadbi Đorđa Đokovića, brata našeg najuspešnijeg tenisera, Novaka Đokovića, gde je bila angažovana da peva.

Mima je istakla da je bilo potpuno drugačije od onog što je zamišljala.

Đorđe Đoković
foto: Printskrin/Instagram

- Jedino kad smo svirali svadbu bratu Novaka Đokovića, pevala sam bosa na plaži, to mi je bilo zanimljivo. Veselje je bilo i dan pre, mi smo bili drugog dana, bilo je super. Da sam znala da je tako opušteno, krenula bih u baletankama. Ovo je bilo stvarno na plaži, izula sam se. Bilo je kao žurka kada sam bila mlada - otkrila je Mima za "Grand Magazin".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:54

Đorđe Đoković intervju za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track