TOZOVAC ME JE ZVAO KADA MU JE BILO NAJTEŽE SAMO DA MI KAŽE OVO! Sofronijević: U ponoć mi je zazvonio telefon, a onda... (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija, Dragana Udovičić

pusti brigu

TOZOVAC ME JE ZVAO KADA MU JE BILO NAJTEŽE SAMO DA MI KAŽE OVO! Sofronijević: U ponoć mi je zazvonio telefon, a onda... (VIDEO)

Stars -

U emisiji Pusti brigu, kod voditeljke Suzane Petričević, danas je gostovao Aleksandar Sofronijević, jedan od trenutno najpopularnijih muzičara bez čijeg se orkestra ne može zamisliti ni jedan koncert domaćih zvezda narodne i folk muzike, kao ni zabave, krštenja i drugih slavlja.

Suzana PEtričević
foto: Kurir tv

Nakon što je podelio svoje iskustvo saradnje sa Željkom Joksimovićem i Predragom Živkovićem Tozovcem, Šabanom Bajramovićem, i mnogim drugim, posebno se zadržao kod Tozovca, kako je rekao - jednom od najvećih šoumena na muzičkoj sceni koji je promenio odnos ljudi na sceni igrom i pokretima.

- On je bio srpski Frenk Sinatra! - izričito je naglasio Sofronijević.

Aleksandar Sofronijević

- rođen je 19. novembra 1983. godine u Kraljevu, gde je i odrastao, živeći u gradu sa roditeljima i mlađom sestrom Aleksandrom. Harmoniku je počeo svirati od malih nogu i sam naučio prve taktove i tehnike. U osnovnoj školi nastavio je svirati harmoniku, a na školskim raspustima često je svirao svojim kolegama iz razreda, kad god bi mu harmonika bila u rukama. Nakon srednje škole, Aleksandar je upisao Muzičku akademiju u Kragujevcu, gde je obogatio svoje znanje i stekao zvanje profesionalnog harmonikaša.

Sofronijević je naveo da se, još u detinjstvu, sa četiri godine zarekao da će svirati sa Tozovcem.

Istakao je da je Tozovac do samog kraja bio pozitivan i okarakterisao ga kao ozbiljan, a opet strastveni ljubitelj svog posla.

04:23

TOZOVAC JE BIO SRPSKI FRENK SINATRA!

- Kada je bio u bolnici, znao sam samo da je izašao. U pola 12 zvoni meni telefon, piše Tozovac, rekao mi je " Dobro, sam, ne brini, moramo da radimo!", eto takav je on i bio u životu - uz osmeh je kazao Sofronijević setivši se zajednih momenata i Tozovčeve pozitivnosti u životu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track