BRITANCI ODUŠEVLJENI MODRIĆEVOM ŽENOM! Godinama mu je agent, odvela ga u Real Madrid, rodila mu troje dece! Radila kod Mamića!
Foto: EPA/YOAN VALAT

izazvala pažnju

BRITANCI ODUŠEVLJENI MODRIĆEVOM ŽENOM! Godinama mu je agent, odvela ga u Real Madrid, rodila mu troje dece! Radila kod Mamića!

Stars -

Nakon što je fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kataru, svetski mediji ne pišu samo o njihovom kapitenu Luki Modriću, već ih je zainteresovala i njegova supruga Vanja Modrić.

Britanski The Sun objavio je članak o njoj i njihovom životu u kojem je spomenuo kako ona nije obična supruga jednog fudbalera, već mnogo više od toga.

Luka Modrić, Vanja Modrić
foto: Instagram

- Luka Modrić ključna je figura za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu i za njegov klub Real Madrid. A na svakom koraku inspirisala ga je supruga i agentica Vanja devojačko Bosnić, koja bodri svog supruga - pišu Britanci.

Oni su objavili da je Vanja tri godine starija od muža, a da su se upoznali 2007. godine dok je ona radila u sportskoj agenciji bivšeg izvršnog direktora zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića.

- Modrićeva supruga je kasnije preuzela ulogu njegove agentice i obezbedila mu prelaz u Real Madrid 2012. godine - naveli su u članku i istakli da živi povučeno, da izbegava medije, kao i da nema javni profil na Instagramu.

Luka Modrić, Vanja Modrić
foto: EPA/JuanJo Martin

Oni su se dotakli i njihovog venčanja.

- Venčali su se u maju 2010. u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, a kum im je bio Lukin saigrač Vedran Ćorluka. Prvo dete para, sin Ivano, rođen je samo tri nedelje nakon venčanja. Imaju i dve ćerke, Emu i Sofiju - piše The Sun.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Bonus video:

01:34:26

SCENIRANJE 04.12.2022. MIROSLAV ILIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja