JK NIJE UVEK BILA OKRUŽENA LUKSUZOM Danas živi u vili od 2.500.000 € na DEDINJU, a nekada u ovom SKROMNOM STANU na FONTANI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

prosečan život

JK NIJE UVEK BILA OKRUŽENA LUKSUZOM Danas živi u vili od 2.500.000 € na DEDINJU, a nekada u ovom SKROMNOM STANU na FONTANI (FOTO)

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša danas živi u vili na Dedinju vrednoj 2.500.000 evra. Ona često na Instagram postavlja fotografije svog doma i kako uživa u luksuzu. Ali, nekada nije bilo tako.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

JK je odrasla na Novom Beogradu, na čuvenoj Fontani. Sa majkom Divnom Karleušom živela je u skromnom stanu, a deo te nekretnine pokazala je 1998. godine kada je otvorila vrata voditeljki Nataši Ilić. U njenoj emisiji "Muzička kutija" Karleuša je tada pokazala kako se snalazi u kuhinji, spremala je pečeno pile, šnicle i zelenu salatu, pa su gledaoci imali priliku da vide kako i izgleda ovaj deo stana. Tu je bio okrugli trpezarijski sto, šporet, kao i veš mašina.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Godinama posle JK je vredno radila, preselila se na Bežanijsku kosu, a onda i na Dedinje. Veliki stan opremila je skupocenim stvarima, ali se tokom ove godine i iz njega iselila. Preselila se u novu vilu, koju je njena porodica kupila od Dragana Stojkovića Piksija. Renovirala ju je i uredila uz pomoć Viki Miljković, koja ju je spojila sa poznatim turskim arhitektama i enterijeristima.

Jelena Karleuša, Vila, Kuća
foto: Damir Dervišagić

Danas ona ima garderober koji je veći od stana u kojem je živela tokom odrastanja, ima posebne prostorije za poslugu, a u dvorištu dominira bazen pored kojeg se tokom leta JK najčeše slikala i gde je jednom prilikom ugostila novinare. Takođe je u svom dvorištu i napravila žurku za svoj rođendan.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

Ovo Jelena Karleuša doručkuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track