"NE MOGU DA VERUJEM DA JE BIO POD NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA" Laćin saradnik Darko Dimitrov šokiran: Imao je VELIKE PLANOVE!
Foto: Zorana Jevtić

oglasio se prijatelj i saradnik

"NE MOGU DA VERUJEM DA JE BIO POD NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA" Laćin saradnik Darko Dimitrov šokiran: Imao je VELIKE PLANOVE!

Stars -

Tekstopisac i sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, pronađen je mrtav u Izraelu, što je potvrdio njegov otac Aleksandar Radulović Futa.

Sada se oglasio Laćin dobar prijatelj i tekstopisac Darko Dimitrov.

- Ne mogu da verujem, šokiran sam. Dopisivali smo se pre 15, 20 dana. Poruke su bile vezane za posao. Dogovarali neke projekte i da radimo festival. Dopisivanje je bilo samo fokusirano na to, ali mi je delovao je okej. Ništa nije slutilo. Želeo je da radimo i ja sam pristao - kaže Dimitrov i dodaje:

- Ne mogu da poverujem da je bio pod nedozvoljenim supstancama. Znam da je ranio imao probleme sa tim, ali je prestao. Dok je dolazio kod mene i živeo u Makedoniji, zaista nije ništa uzimao. Jedino ako nedavno tome vratio, ali ne možemo da nagađamo. Ovo je užasna tragedija cele familije. Kakve sudbine, nisam mogao ni da naslutim da se to može dogoditi. Imao je velike planove, pravili smo muziku koja je ovih dana trebalo da ugleda svetlost dana - zaključuje Darko..

Milan Laća Radulović pronađen je mrtav u Tel Avivu, nadležne službe rade dalje na slučaju i čeka se dalje procedure za transport tela.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

01:00:09

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track