MRAČNA TAJNA LAĆINE NAJPOZNATIJE PESME: Svi misle da je o LJUBAVI, a u njoj se KRIJE njegova NAJTEŽA BORBA! Napisao je s Marinom
Foto: Kurir televizija

TUGA

MRAČNA TAJNA LAĆINE NAJPOZNATIJE PESME: Svi misle da je o LJUBAVI, a u njoj se KRIJE njegova NAJTEŽA BORBA! Napisao je s Marinom

Stars -

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je danas preminuo. Kako su preneli domaći mediji, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo telo pronađeno je na ulici.

Kako je izvor blizak porodici ispričao za Pink.rs, sumnja se da je navodno uzrok smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

Milan Laća Radulović
foto: Zorana Jevtić

Inače, Laća nije krio od javnosti da je imao problema s narkoticima, te da je svojevremeno bio i na odvikavanju, a upravo je u tom periodu nastala jedna od najpoznatijih pesama koju je Laća potpisao zajedno s pokojnom majkom, Marinom Tucaković.

Naime, pesma "Adio amore", koju je otpevao Stefan Đurić Rasta, zapravo uopšte nije pesma o ljubavi, iako je mnogi tako doživljavaju.

Laća je ovu pesmu napisao tokom sopstvene borbe sa zavisnošću od narkotika.

Milan Laća Radulović
foto: Ana Paunković

Naime, dok je bio na klinici na odvikavanju, napisao je refren za "Adio amore", ali nije mogao da napiše strofu. Kada se vratio kući sa lečenja, Marina mu je pomogla da je završi, i pesmu su predali poznatom reperu.

Deo koji je napisala Marina zapravo je predstavljao njena osećanja i stanja kroz koja je prolazila dok je Laća imao problema sa narkoticima.

"Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: "Da, dobro sam ja."

Stefan Đurić Rasta
foto: Stefan Stojanović Mondo

Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi.

Adio amore, još volim te jako Iako si davno izgubila sjaj. Gledam te kako se rušiš polako. A kada to vidim tad rušim se ja.

Milan Laća Radulović, Marina Tucaković
foto: screenshot, Zorana Jevtić

Adio amore, još volim te jako, još uvek si ono dete iz sna. Od toga se neću ja rastati nikad. Ti nekog drugog odvuci do dna".

Podsetimo, Aleksandar Radulović Futa, otac Milana Radulovića, potvrdio je za domaće medije da je njegov sin pronađen mrtav u Izraelu, a njegov nestanak prijavljen je 12. decembra.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:00:09

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja