00:28

Bajka u domu Jelene Karleuše

LUKS VILA NA DEDINJU CELA ZASijala

OVAKO JE JK DEKORISALA DOM ZA PRAZNIKE! Sve puca od GLAMURA, jelka KAO IZ FILMA, irvasi, a tek dvorište da vidite! (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša uživa u uređenju doma pred Novu godinu i uvek joj je dekoracija na zavidnom nivou, što je i sada bio slučaj. Ona je sada objavila snimak od svoje kapije, preko dvorišta i ulaznih vrata, pa sve do dnevnog boravka i pokazala kako joj izgleda dekoracija.

Karleuša je šokirala dekoracijom koja ju je verovatno koštala nekoliko desetina hiljada evra, a osim jelke, i dnevnog boravka pevačica je ukrasila i čitavo dvorište.

Pevačica je na svoj Instagram stori postavila nekoliko snimaka i tom prilikom nam dala mogućnost da vidimo kako izgleda njen dom kada nastupe praznici.

Jelena Karleuša
foto: printscreen instagram

Velike zlatne kugle koje je iskombinovala sa preslatkim irvasima dočarali su pravu magiju. Poneki cvet i mnogo belih detalja učinili su da njena jelka izgleda poput onih koje viđamo u američkim filmovima ili domovima poznatih holivudskih diva.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Još jednom Jelena je pokazala da prati trendove, ne samo kada je moda u pitanju, već se trudi da i njen dom bude opremljen po poslednjim modnim trendovima.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Ovo je samo deo atmosfere iz kuće poznate pevačice, a nadamo se da će biti još fotografija, jer pratioci s nestrpljenjem isčekuju svaku novu fotografiju iz njenog raskošnog doma. Nema sumnje da će se oduševiti svako ko prođe pored Karleušinog doma.

Kurir.rs/M.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track