MARIJA TAJNO IŠLA KOD VRAČARE U SELO SA SPASE MILJANU: Odnela joj 2 KATANCA, njegovu SLIKU, evo šta je tražila od nje...
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nenad Kostić, Shutterstock, Ilustracija

zbog toga je izašla iz rijalitija

MARIJA TAJNO IŠLA KOD VRAČARE U SELO SA SPASE MILJANU: Odnela joj 2 KATANCA, njegovu SLIKU, evo šta je tražila od nje...

Stars -

Marija Kulić u subotu uveče hitno je izašla iz Zadruge jer je pozlilo njenom suprugu Siniši. Kako prenosi Star, kada se uverila da je Siniši bolje i da dobro reaguje na novu terapiju, ona je u povratku svratila u jedno selo pored Niša kod čuvene vračare kod koje je išla nekoliko puta do sada kako bi spasla Miljanu od Zole.

Sada joj je odnela Zolinu sliku i dva mala katanca kako joj je vračara tražila da bi obavila ritual "vezivanja".

vračara, gatara, crna magija
foto: Shutterstock

"Ta vračara je pre godinu dana rekla Mariji da je Miljana pod crnom magijom koju su tada pokušale da skinu. Međutim, rekla joj je da joj treba i slika Zole kako bi nad njim izvršila ritual. Kako Marija tada kod sebe nije imala njegovu sliku, sada se setila svega toga i zato je otišla kod nje. Vidi da Miljana nije dobro i da bi ona bila i sa Zolom, i sa Bebicom. Zato je sada iskoristila celu situaciju sa Sinišom da poseti tu vračaru i odnese joj Zolinu sliku i dva mala katanca. Zadržala se nekih 45 minuta. Nad Zolinom slikom vezala je katanac kako bi ga sklonila od Miljane, a drugi je vezala nad papirom na kom je bilo Miljanino ime ispisano kako bi i njoj presekla emocije. Vračara joj je dala i amajliju koju treba da stavi Miljani ispod jastuka na kom spava", ispričao je izvor blizak Mariji iz Niša.

"Marija nema u planu da kaže Miljani gde je išla, samo se nada da je ovog puta uspela i da će je odvojiti od Zole koga ne može da smisli", dodao je izvor.

kurir.rs/star

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track