LETELO PERJE! TAMARA ĐURIĆ NAZVALA LAĆU NARKOMANOM: Sada se oglasila povodom njegove TRAGIČNE SMRTI i evo šta je REKLA
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

iskrena

LETELO PERJE! TAMARA ĐURIĆ NAZVALA LAĆU NARKOMANOM: Sada se oglasila povodom njegove TRAGIČNE SMRTI i evo šta je REKLA

Stars -

Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i muzičara Aleksandra Radulovića Fute, pronađen kako leži mrtav na ulicama Tel Aviva, u Izraelu.

Tamara Đurić
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Ova vest potresla je mnoge poznate ličnosti sa naše estradne scene, jer je među njima bilo i onih koji su sarađivali sa Radulovićem. Ipak, Laća nije bio poznat samo po svojim emotivnim stihovima i hitovima koje je pisao, već i po britkom jezikom i skandalima, u koje je neretko upadao upravo zbog njega.

Milan Laća Radulović, Milan Radulović Laća
foto: Printscreen/Instagram

- Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojiš u redu za vaučer. Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje... S**** vam se u ljudska prava - napisao je Laća u jednoj od svojih objava, a zatim i dodao:

Tamara Đurić, Milan Laća Radulović
foto: Printscreen/Instagram

- Ma kakve veze ima - kilo dole, kilo gore, volim tvoje mane sa sve četiri strane - napisao je on tada.

Tamara Đurić, Milan Laća Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Nakon ovoga, usledila je i oštra reakcija Tamare Đurić, koja je žestoko osudila potez pokojnog Laće. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, starleta tom prilikom nije birala reči.

- Eutanazija i hemijska konstracija su majka ozdravljenja društva. Ova količina budala je neizdrživa i apsolutno se zalažem za izradu nekog zakona za eutanaziju i hemijsku kastraciju. Nikada neizlečene heroinske zavisnike treba odlikovati? - napisala je Đurićeva tada na svom Instagram profilu.

Tamara Đurić, Milan Laća Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Tragom te vesti, novinari portala Republika su stupili u kontakt sa Tamarom, kako bi saznali kako je ona primila vest o tragičnoj sudbini talentovanog tekstopisca i upitali da li je očekivala ovakav ishod, s obzirom da ga je pre nekoliko meseci nazvala "neizlečenim heroninskim zavisnikom".

- O mrtvima i bivšima sve najbolje. Neka ga čuvaju anđeli i neka mu je laka zemlja - kratko je rekla Tamara, te je jasno da između njih nije ostalo zle krvi nakon sukoba o kojem se naširoko pisalo.

(Kurir.rs/Republika)

Bonus video:

02:24

OVO SU 4 NAJBOLJA PEVAČA NARODNE MUZIKE! Mitar Mirić otkrio ko su po njemu glavni pevački asovi! NAVEO I DVE KOLEGINICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track