PEVAČ IZAŠAO IZ ZATVORA! Krenuo na LUKASOV koncert pa završio iza rešetaka, sad se uz pomoć drugog kolege vraća na SCENU!
Foto: Hajp produkcija

udružene snage

PEVAČ IZAŠAO IZ ZATVORA! Krenuo na LUKASOV koncert pa završio iza rešetaka, sad se uz pomoć drugog kolege vraća na SCENU!

Stars -

Crnogorski pevač Slaven Đukanović izašao je iz zatvora i prvo što je uradio na slobodi je povratak na estradu. Muzičar je snimio duet sa kolegom Edom Abdovićem "Tužni pjesnik", koji su promovisali u jednoj beogradskoj kafani.

Njima su podršku dale brojne kolege, a na zabavu povodom izlaska nove pesme došli su Goga Sekulić, Marko Bulat i drugi.

Slaven Đukanović
foto: Hajp produkcija

Slaven je, podsetimo, uhapšen u noći između 30. i 31. decembra 2019. godine kada je s prijateljima krenuo iz Podgorice za Beograd na novogodišnji koncert Ace Lukasa. Tada su mu srpske vlasti na granici stavili lisice na ruke, a odvežen je u Sremsku Mitrovicu na odsluženje kazne od godinu i po dana. On nije znao da je osuđen za ranjavanje jedne osobe, niti da je lice s poternice.

Slaven Đukanović
foto: Hajp produkcija

Po izlasku iz zatvora Đukanović je nastavio da nastupa, a diskografski povratak je pesma s njegovim prijateljem Edom. Njega mnogi pamte iz devedesetih godina kada je harao estradom s pesmom "Čudna žena beše Vera", koja se i dan danas peva na svim zabavama. Njega su tada nazivali konkurentom Ace Lukasa.

Slaven Đukanović
foto: Hajp produkcija

Posle velikog uspeha te pesme, Edo se povukao u medijsku ilegalu i dugo se za njega nije ništa čulo. Sve do nedavno kada ga je Peđa Jovanović ugostio na svom koncertu. Naime, Peđa je snimio kaver Edove pesme "Ja ću i dalje da ti pišem pesme", koja je ponovo postala veoma slušana, a publika je bila oduševljena što ga vidi posle toliko godina.

Kurir.rs

Bonus video:

02:11

ACA LUKAS NAJAVIO DUET SA SAŠOM MATIĆEM: Biće MOĆNO, sviraćemo sa FILHARMONIJOM! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track