KUMA MARINE TUCAKOVIĆ O LAĆI: Slao mi je srca! Zvao je iz Izraela kao da je SLUTIO da će nešto biti! (VIDEO)
Foto: Kurir tv

marijana petrović

KUMA MARINE TUCAKOVIĆ O LAĆI: Slao mi je srca! Zvao je iz Izraela kao da je SLUTIO da će nešto biti! (VIDEO)

Stars -

Marijana Petrovic, dugogodišnja prijateljica, a i kuma Marine Tucakovic javila se danas putem viber poziva povodom rane smrti Laće Milana Radulovića.

Na pitanje Ivana Gajića kako je, odgovorila je da ne spava od kad je čula najtužnije vesti.

- Šta bih rekla. Ne spavam od kad sam čula najtužnije vesti. Laća je krstio mog sina. Izgubismo i njega. Nisam pretpostavljala da će tako mlad da ode. Bio je dečak u duši i pun života. Radovao se novim iskustvima i izazovima, a u dubini duše je patio za Marinom - rekla je Petrović.

A kada se poslednji put videla sa Laćom ona je otkrila da se čula sa njim dok je bio u Izraelu.

05:38

KUMA MARINE TUCAKOVIĆ O LAĆI: Slao mi je srca! Zvao je iz Izraela kao da je SLUTIO da će nešto biti! Otišao je tako mlad

- Zvao me je da nešto radimo zajedno, dok je bio u Izraelu. Slao mi je srca i pričali smo dugo, kao da je naslutio da će nešto biti. Bio je jako radostan kad smo pričali. Nije odavao utisak da će se nešto desiti - ispričala je ona.

A na pitanje voditelja Ivana Gajića kako se Futa sad oseća nakon svih dešavanja, Petrović je odgovorila:

- To je tačka, kako bih vam rekla. Kada se svi mi osećamo loše, možete zamisliti kako se oseća neko ko ostane bez cele porodice!

Prokomentarisala je i da bi u skorije vreme trebalo da dopreme telo Milana Radulovića.

- Svi čekamo da dopreme telo, da sahranimo telo da počiva u miru pored majke i brata - rekla je ona.

Ispričala je i jednu anegdotu.

- On još uvek nije ni pisao, a već je imao scenario za film! Imali su kućnu pomoćnicu kojoj je diktirao scenario za film, imao je tada samo pet godina. I veći talenat od Marine, pravi vunder kid! - otkrila je ona.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track